SĂĄdan Genopfyldes Oxygen Tanks

SĂĄdan Genopfyldes Oxygen Tanks

Home oxygen therapy er en attraktiv mulighed for patienter, der har brug for iltbistand, men er ikke syge nok til at blive på hospitalet. Patienter med astma, emfysem, kronisk bronkitis, lungekræft eller andre tilstande, der forårsager åndedrætsbesvær, kan alle drage fordel af hjemmets iltbehandling. En læge ordinerer iltet, herunder den slags iltbistand og strømningshastigheden. Derefter kommer en ilteleverandør til hjemmet på en regelmæssig tid og fylder ilttankerne på igen. Flydende ilt vokser i popularitet, fordi det ikke kræver elektricitet, i modsætning til komprimeret ilt.

Kontroller patientens tank for luftlækage og væskelækage ved alle rørforbindelser. Hvis tanken har tegn på lækage, må du ikke forsøge at fylde det Brug en anden tank.

Rengør slangekoblingen oven på patientens tank samt koblingen på slangen for at sikre, at der ikke er snavs eller fugt. Snavs eller fugt kan forårsage væske, der kommer i tanken for at lække eller sprøjte, hvilket kan forårsage skade eller forårsage kobling til at fryse; koblingen kan muligvis ikke frigøre slangen.

Åbn væskefrigivelsesventilen på master dewar (den primære beholder).

Sæt slangen fra dewar til patientens tank via slangekoblingen.

Åbn trykudløsningsventilen på patientens tank. Dewar vil nu begynde at tyngdekraft fodre patientens tank.

Pas på patientens tanktryk; Følg producentens anvisninger om trykindstillinger for tanken.

Når tanken er fyldt, begynder væske at sprøjte fra trykudløsningsventilen på patientens tank. Sluk hovedventilen på dewar, luk trykaflastningsventilen på patientens tank og fjern slangen.

Kontroller patientens tank til tryk-, luft- og væskelækage. Det lækager er til stede, giv ikke tanken til patienten. Lækage tanke kan forårsage overmætning af ilt i miljøluft, hvilket kan forårsage hovedpine og højt blodtryk. Hvis iltmætningen bliver meget høj, kan den forårsage åben ild, som f.eks. Fra ovnen, tændstikker, tændere, stearinlys og cigaretter, for at antænde og forårsage patientskade.

Fastgør alle slangerne til tanken og indstil patientens foreskrevne ilt literstrøm, og fortsæt iltterapien.

Advarsler

Flydende ilt er meget koldt. Det vil medføre øjeblikkelig frostskader. Rør ikke iltet, når det er i flydende form.

Lad ikke iltet blive overmættet og lække ind i patientens hjem, eller det vil udgøre en brandrisiko.

Del:
Kommentarer