SĂĄdan genopbygges en snavscykel

SĂĄdan genopbygges en snavscykel

Genopbygning af en gammel snavscykel er et fremragende projekt for en far og søn at lave sammen. Der er intet som den følelse af opnåelse, man får fra at tage en gammel, opryddende snavscykel og genoprette den til sin tidligere herlighed. Selvfølgelig er byggeprocessen kun en del af det sjove, da du har genopbygget din snavscykel, vil du kunne køre over grusbaner og gøre killer hopper fra hjemmelavede snavsramper! Processen er ret simpel og kræver ikke en hel masse værktøjer, som blot tilføjer projektets sjov!

Besøg din lokale junkyard, auto auktion eller snavs cykel butik for at købe en gammel cykel til at genopbygge og genoprette. Den type cykel, du vælger at genopbygge, er helt op til dig og dit budget. Priserne varierer afhængigt af navnet på mærket på cyklen, så hold det i tankerne, når du foretager dit endelige valg.

Strip ned motoren. Skitser en grov tegning af krumtaphuset, og når du fjerner boltene fra krumtaphuset, skal du trække dem på de rigtige steder på skissen, så du ved rigtigt, hvor de går, når du genopbygger motoren.

Split motorens tilfælde ved at tage en nøgle og placere dens midter på enden af ​​vevet. Stram skruenøglen op, og brug et blødt mallet for at hjælpe med at skille hylsteret ud.

Tag resten af ​​motorstykket i stykker ud og rengør alle dele individuelt. Brug et affedtningsmiddel til at rense alle de ubehagelige opbygninger af fedt og andre gunk fra dine motordele.

Brug rustfjerner til at slippe af med rust, der findes på nogen af ​​cykelens dele. Der er et bredt udvalg af rustfjernere på markedet, så shoppe rundt for den stærkeste renere til den mest overkommelige pris.

Tag paint remover til rammen på din cykel for at fjerne al den gamle maling fra rammen. Når du har fjernet al den gamle maling, skal du tage noget rustfrit primer og belægge rammen med det for at forhindre fremtidig rustning.

Mal cykelrammen ved hjælp af din yndlingsfarve af maling. Du kan male din cykel med en børste eller en sprøjtebeholder af maling, men det er meget nemmere, hvis du køber en sprøjtepistol og sprøjter på malingen på denne måde. Sprøjtepistolen giver dig bedre dækning og får processen til at gå meget hurtigere.

Fjern det gamle sædebetræk og udskift det med en ny. Fjern metalpladerne bag på sædet, træk alle klammerne ud og tag dækslet af. Sæt dit nye låg på, hæft det på plads, og skru pladerne tilbage på sædet.

Udskift eventuelle beskadigede dele i motoren. Du skal sandsynligvis udskifte lejerne i krumtaphuset, da de kan have rustskader. Hvis der ikke er nogen beskadigede dele, så fortsæt til næste trin.

Sæt motoren sammen igen og skru den tilbage på cyklen. Dybest set skal du bare arbejde baglæns fra den proces, du plejede at skille fra motoren, og sørg for at sætte de rigtige længdebolte på de rigtige steder.

Testdrev din nybyggede snavscykel. Vær sikker på at du bruger passende sikkerhedsudstyr, når du cykler på en tur, som f.eks. Hjelm og pads.

Del:
Kommentarer