SĂĄdan genkendes og behandles Chigger Bites

SĂĄdan genkendes og behandles Chigger Bites

Chiggers er meget små mite larver. Chiggers bor i næsten hvor som helst du vil finde græs, træer og anden vegetation. Chiggers vil knytte sig til folk, når de går gennem disse typer af områder, men i modsætning til flåter, går de ikke ind i huden. Chiggers forbliver på overfladen af ​​huden og derefter punktere huden og fodre. Chiggers bid er intenst kløende.

Se efter røde pletter af hud, der kløe. Chiggers kan efterlade små røde humle eller små blærer efter at have bidt en person. Et hvilket som helst område af kroppen kan blive påvirket, men ofte findes bider på ankler, bag knæ, armhuler, indersiden af ​​albuen og i dit lyskeområde.

Forhindre chiggerbid ved at bære lukkede sko, lange bukser og lange ærmer. Så snart du kommer hjem fra en dag udenfor i et område, der kan være inficeret med chiggers, skal du fjerne og vaske tøjet i varmt vand og brusebad. Brug fejlafvisende midler, når du planlægger at være udenfor. De samme bug repellants, der er effektive mod myg er effektive mod chiggers.

Behandl dine chiggerbid med antihistaminer som Benadryl. Tag et havregrynbad for at lindre kløen og tag en smertestillende over for at reducere hævelsen. Påfør en ispakning til de berørte områder for at give lidt komfort og lindring. Kløen kan vare flere dage. Der er flere over-counter cremer lavet specielt til behandling af chigger bites.

Se din læge, hvis kløen ikke svækker eller hvis chigger-biteområderne ser smittede ud. En læge kan ordinere en stærkere medicin for at stoppe den intense kløe og et antibiotikum, hvis der er en infektion.

Del:
Kommentarer