Sådan genindfører du faste fødevarer i en kost

Sådan genindfører du faste fødevarer i en kost

Bløde, flydende kostvaner er ordineret af mange årsager. Personer, der har haft tandarbejde eller kirurgi eller dem, der lider af visse sygdomme, kan kræve særlige kostvaner. For at undgå smerter, oppustethed, kvalme og gastrointestinal nød, skal du genintroducere faste fødevarer gradvist. Den tid det tager før du kan spise faste fødevarer igen, afhænger af, hvor godt du tolererer maden, og hvor længe du har været på en blød kost.

Besøg din sundhedsudbyder for at diskutere, om du er klar til at spise fast mad igen. Begynd at spise faste fødevarer, før du er klar, kan forårsage gastrointestinale komplikationer.

Start med en blød kost. Hvis du var begrænset til kun en flydende kost, skal du spise en blød kost i to til tre dage for at opbygge din krops tolerance. Spis mad som Mos kartofler, æbleauce, is, Jell-O og budding.

Spis blød stivelse, korn og kulhydrater. Tilsæt ikke krydderier, krydderier eller krydderier. Forbruge usaltede krakkere og almindelig ris og skål i en til to dage. Disse kulhydrater hjælper lære at lære din krop at nedbryde fastfood.

Tilsæt kogte grøntsager i din kost. Tilbered dampede eller kogte grøntsager, mens du spiser tørt kulhydrater. Fortsæt med denne diæt i en til to dage.

Indarbejde protein. Vælg blid, lænk kød som almindelig kylling eller kalkun og spis disse proteiner i en til to dage.

Inkluder rågrønsager og frugter. Din kost skal bestå af blide kulhydrater, dampede eller kogte grøntsager, almindelig, blid proteiner og frugt og grøntsager. Fortsæt denne diæt i en til to dage.

Tilbage til den diæt, du havde før den var begrænset.

Del:
Kommentarer