SĂĄdan gendannes en vintage cykel

SĂĄdan gendannes en vintage cykel

Hvis du har en vintage cykel sidder bag på din garage, kan du gendanne det til arbejdstilstand uden at betale en arm og et ben. Vintagecykler har ofte brug for nøglevedligeholdelse for at sikre, at de er sikre og funktionelle, men fordelene ved at have en smuk retro tur kan gøre det umagen værd.

Rengøring og inspektion

Før du kan bestemme, hvad der skal udskiftes, skal du rengøre og inspicere hele cyklen for skade. Start med en grundig skylning ved hjælp af din slanges lave indstilling og en blød svamp, og brug en citrusfedtbeholder til at fjerne kakket grime fra kæden, kassetten og krumtapet. Brug derefter parabol såpe og en blød svamp eller klud til polering og rengør rammen, håndtagene, fælge og drivkørslen, så godt du kan.

Udskift og forny

Hvis din cykel har dele, der er caked i rust eller korroderet uden brug, skal du udskifte dem. Mange ældre cykler bruger vintage dele, så du skal muligvis indhente hjælp fra en cykelekspert hos din lokale butik for at finde ting som firkantede kraner, interne hubber eller kørebremser, der ikke længere er lavet. Kontroller, at kabler, bremseklodser og dæk på cyklen fungerer fuldt ud, da disse kan gøre din cykel meget usikker til at køre, hvis de er korroderede eller nedbrydes. Du vil gerne inspicere hele cyklen for skade, men vær særlig opmærksom på hjulene, drivkørslen og kontaktpunkterne, som sædet og styret.

Vintage Shine

Kromens dele på din cykel kan poleres til deres tidligere herlighed. Tag aluminiumfolie og vand og gnid fælgene, styrene, krankene og andre kromdele af din cykel. Aluminiumsfolien er blødere end stål, så det vil ikke ridse metalet. Denne proces frigiver også et biprodukt, der polerer metallet til en høj glans. Hvis du har stædig opbygning på din cykel, kan en lille eddike hjælpe med at genoprette den glans, du er efter.

Ekspert godkendelse

Før du kører på din nyligt restaurerede cykel, vil du sørge for at alt fungerer korrekt og cyklen er sikker til ridning. Din lokale butik kan diagnosticere særlige problemer med bremser, dæktryk, lejer eller din drivkørsel, før de giver dig problemer på vejen. Hvis du tager cyklen til en cykelbutik, kan du også give dig mulighed for at vise din ædle stjerne til nogen, der virkelig vil sætte pris på dit hårde arbejde.

Del:
Kommentarer