SĂĄdan genbruges medicinflasker fra apoteket

SĂĄdan genbruges medicinflasker fra apoteket

Hvis du tager daglig medicin, kan disse orange receptpligtige flasker hælde hurtigt op. Der er mange muligheder for genbrug af dine pillecontainere - og enhver anden plastik - afhængigt af hvor du bor, og hvordan programmer i dit samfund genbruger polypropylen.

Traditionel genanvendelse

Tag et kig på bunden af ​​din medicinflaske. De fleste af disse orange beholdere udøver genbrugssymbolet nummer fem på deres underside, hvilket betyder, at de er lavet af polypropylen. Stive, skrubbeflaskekapsler, drikestråler og nogle madbeholdere er lavet af samme plastik. Hvis dit kommunale genbrugsprogram accepterer plast mærket med de fem inden for jagtpile, har du held og lykke. Du skal bare smide dine brugte pillecontainere ind i resten af ​​din genanvendelse, og du er færdig!

Drop-off genbrug

Desværre genbruger mange genbrugsprogrammer kun plastik en og to - polyethylenterephthalat og højdensitetspolyethylen. Find ud af nærliggende fastaffaldsdistrikter, der genbruger polypropylen, og slip af affaldet, når du har opsamlet en bin fuld. Forespørg på apoteket, hvis de vil acceptere flaskerne tilbage til genanvendelse eller genanvendelse. Derudover kan du muligvis aflevere din nummer fem plast på "Gimme Five" steder til genbrug. Organisationens hjemmeside viser steder.

Mail-In-genbrug

Gimme Five er et program af Preserve, en grøn plastvirksomhed, der genbruger nummer fem plast. Ud over de drop-off steder - som regel placeret i købmandsforretninger - har Gimme Five også en mail-in mulighed for genanvendelse af polypropylen. Deltager i dette program, selvfølgelig, tager ekstra forpligtelse til at pakke op dine flasker og anden polypropylen genbrug. Du skal også betale for fragt.

Genbruge eller reducere

Husk dine tre R'er: genbruge, reducere, genbruge! Prøv at genbruge dine pilleflasker til små opbevaringsmuligheder eller som en håndværksforsyning. Spørg dit apotek til at genbruge den samme flaske, når du genoplader dine lægemidler. Det er ikke nødvendigt at antage, at ydmyg, orange flaske er affald, der skal genbruges.

Del:
Kommentarer