Sådan genanvendes eller istandsættes golfbolde

Sådan genanvendes eller istandsættes golfbolde

Golfkugler er efterladt på golfbanen hvert år og venter på, at nogen kan afhente dem for at renovere eller istandsætte dem. Du kan videresælge renoverede golfbolde eller bruge dem selv til at spare penge. Med grundlæggende husholdningsrengøringsartikler og et par ting, du måske ikke har tænkt på, kan du rense dine golfbolde og få dem tilbage på banen lige i tide for at ramme den pågældende hole-in-one.

Vask dine golfbolde i opvaskemaskinen. Placer kuglerne i kufferne for sølvtøj for at forhindre dem i at blive projektiler. Brug dit almindelige opvaskemiddel. Denne metode fungerer bedst på let snavset golfbolde. Hvis dine golfbolde var under vand i lang tid, eller hvis opvaskemaskinen ikke rensede dem, prøv den næste rengøringsmetode.

Sug dine golfbolde i ufortyndet blegemiddel eller hvid eddike eller ammoniak. Bland ikke disse kemikalier sammen. Lad golfkuglerne bløde i to til tre timer og vask derefter dem af med rent vand.

Bland vand i sodavand, indtil du laver en pasta. Sæt pastaen på en tandbørste og skrubbe dine golfbolde med tandbørsten. Dette fjerner snavs fast i ridser, skilte eller revner i golfboldens overflade. Rengør golfkuglerne med varmt vand for at fjerne pastaen.

Placer en stor mængde golfbolde i en cementblander fyldt med knuste jordnødeskaller, mandelskaller eller valnødder og tommel dem. Skallerne eller valnødderne virker som et mildt slibemiddel og rengør golfbolde. Du kan også bruge en lille rock tumbler, hvis du har færre golfbolde at rense.

Rens blæk fra golfkuglerne med acetone og en tandbørste.

Del:
Kommentarer