Sådan går du tilbage til original hudfarve efter blegning

Sådan går du tilbage til original hudfarve efter blegning

Brugen af ​​hudblegning for at reducere mørke pletter på grund af aldring, sollys, medicin eller forurening er en mulighed for at vende huden tilbage til sin oprindelige farve. Hyperpigmentering eller forøget melaninproduktion - hvilket resulterer i mørkere hudfarve - er også en grund til hudblegning. Processen har været forbundet med kontroverser af visse etniske grupper, der søger at lette hudens udseende og fremstå hvidere. Hudblegeprocedurer kan tage et par uger eller op til et år eller mere for at vise resultater. Tilbagevendende påvirkning af hudblegning kan være lige så lang.

Afbryd brugen af ​​hudblegeprocedurer. For at vende effekten, skal processen standses og en vurdering af huden gennemføres. Visuelt inspicere huden for den aktuelle tilstand og farve i forhold til den generelle hudtone. Hvis der er sket skader på huden under hudblegning, skal du kontakte en læge for at vurdere kort- eller langtidseffekter.

Udsæt hud til sollys. Sollys kan naturligt standse eller vende huden blegning proces. Huden vil begynde at absorbere ultraviolette stråler fra solen og begynde at mørkere huden i områder, hvor blegning forekom. Bleaching reducerer kroppens produktion af melanin, stoffet der gør huden mørkere. Solens eksponering opfordrer til produktion af melanin i huden. Det anbefales, at hudbeskyttelse anvendes, når huden udsættes for sol.

Kontakt en professionel dermatolog for at få hjælp til at overvåge hudblegning omvendt proces. Yderligere muligheder for at vende effekten kan være tilgængelige via hudplejespesialist som en hudlæge. En professionel kan også give indsigt i fremskridt under omstillingsprocessen.

Advarsler

Mange hudblekemidler indeholder kviksølv og hydroquinon som hovedingredienser. Disse kemikalier er giftige og kan resultere i langsigtede helbredsproblemer, herunder kræft- og skjoldbruskkirtlen. Alvorlige skader som ardannelse, acne og ekstrem hudfarvning skabt ved brug af hudblegemidler kan være irreversibel.

Del:
Kommentarer