SĂĄdan fremskynder du en Yamaha Gas Golf Cart

SĂĄdan fremskynder du en Yamaha Gas Golf Cart

Yamaha er blandt de førende producenter af golfvogne, som har en række forskellige hastighedsmuligheder, ligesom mange andre vogne gør. Mens disse køretøjer ofte er begrænset til omkring 10 til 15 miles i timen efter fabriksstandarder og indstillinger, kan du fremskynde din vogn på flere måder for at få den til at bevæge sig så hurtigt som 20 til 25 miles i timen. Du kan fremskynde din Yamaha gas golfvogn med en række enkle tweaks.

Power rengør din vogn med en slange, vand og sæbe. Sørg for at fjerne overskydende snavs og snavs fra hjulene og hjulbrøndene for at gøre det muligt for din vogn at fungere optimalt.

Fjern alt unødvendigt tilbehør fra vognen for at lette vognens vægt.

Fjern begrænseren fra under vognens gaspedal. Dette er normalt en metalstang, som forhindrer chaufføren i at presse pedalen helt. Du kan fjerne det med en skruenøgle og en skruetrækker.

Åbn sæden på din vogn for at få adgang til motoren nedenunder. Skub guvernøren mod karburatoren for at fjerne denne hastighedsbegrænsning. Guvernøren er en T-formet metalstang, som du vil finde fastgjort med et gummibånd eller kanalbånd mod karburatorens cylindre.

Del:
Kommentarer