Sådan fortæller du, om dine solbriller er polariseret

Sådan fortæller du, om dine solbriller er polariseret

Polariserede solbriller forbedrer integriteten af ​​de billeder, du ser, mens du beskytter dine øjne mod skadelige UV-stråler. Disse polariserede linser eliminerer blænding ved at reducere dens virkning. Den blænding, der gør dig skidt og belastning dine øjne, er let at rejse på et vandret plan. Ved at polarisere deres linser hjælper solbrændte designere med at modvirke effekten med lodrette linjer. Når du køber et par solbriller, skal du søge efter ordet "polariseret" på etiketten. Køb forsigtigt, da polariseringsteknologi ikke er tilgængelig på alle solbriller. Følg nogle enkle retningslinjer for at sikre, at solbrillerne beskytter dine øjne mod UVA og UVB stråler og hjælper dig med at nyde livet i sine mindste detaljer.

Tjek dine solbriller for polarisering ved at tænde din computer. Computer skærme bruger den samme polarisationsteknologi, der bruges til polarisering af linser. Log på et program og tag derefter solbrillerne på. Tilt hovedet til venstre og højre, mens du kigger direkte på skærmen. Hvis skærmen bliver mørk på et bestemt tidspunkt, bliver dine briller polariseret.

Test solbriller i butikken, før du køber dem for at afgøre, om linserne er autentisk polariserede. Mange detailforretninger, der sælger solbriller, gør testere tilgængelige for dig. Disse testere ser ud som en blank grå strimmel på en skærm, men holder faktisk et skjult billede.

Prøv på almindelige solbriller. Se på den medfølgende strimmel. Hvis den grå strimmel forbliver blank, er linserne ikke polariseret. Tænd polariserede linser og se klart et billede, der er usynligt for det blotte øje. Hver linsetester er forskellig, men alle afslører en slags billede, når de ses med polariserede linser.

Kig ind i vandet ved en sø eller en anden fiskeplads. Hvis du bruger et par almindelige solbriller, mindsker de kun lysets intensitet og gør tingene mørkere. Sæt et par polariserede briller, og du ser klart fisk og undervandsstrukturer. Vandet bliver faktisk gennemsigtigt, når man ser på det i en vinkel og ikke lige på.

Tips

Køb ægte polariserede solbriller for den bedste øjenbeskyttelse.

Advarsler

Undgå at købe billige polariserede solbriller. De vil ikke skade dine øjne, men vil ikke give dig den kvalitet og beskyttelse, du får med autentiske polariserede briller.

Del:
Kommentarer