Sådan fortæller du forskellen mellem sengebugs og ticks

Sådan fortæller du forskellen mellem sengebugs og ticks

Bed bugs og flåter: to insekter, som du sandsynligvis ikke vil invadere dit hus når som helst snart. Bed bugs er relativt harmløse, selvom irriterende. Flåter kan på den anden side bære Lyme sygdom. Lyme sygdom er en potentielt dødelig sygdom, hvis den ikke diagnosticeres i tide. Det er vigtigt at kende forskellene mellem de to insekter, så du kan være sikker på at fjerne flåter straks og for at finde ud af om du har et selskab i din seng mens du sover.

Se på din sengelinned og madras. Sengebugs findes mest på senge, som deres navn indebærer. Se efter små sorte eller brune prikker, der bevæger sig i grupper. Bed bugs er ikke ensomme; de bevæger sig altid som en gruppe.

Sammenlign størrelsen af ​​de to insekter. Sengebugs er meget små, og det er ofte svært at se dem med det blotte øje. Nogle flåter er også små, men de er altid større end sengebugs. Du kan også se antallet af ben et kryds har, som er seks eller otte afhængigt af scenen.

Se efter en sække eller blob. Flåter suger blod fra deres vært, og en sække væske springer i grunden op som en ballon på deres krop.

Sammenlign bidene. Begge insekter bid, men bed bugs forlader lidt mere end en lille rød bump, der ofte ikke engang kløe. Tick ​​bites er også små, men de synes mere betændt. Et rødt tyrøje på din hud indikerer også en kryds bid. Se din læge med det samme, hvis du udvikler et tyrøje, som det er et klassisk tegn på Lyme-sygdommen.

Del:
Kommentarer