Sådan forstår du volleyballstatistik

Sådan forstår du volleyballstatistik

De vigtigste individuelle volleyballstatistikker hjælper, angriber, angriber fejl, dræber, rammer procentdel, blok solos, blok assists, digs, service esser, service fejl, receptioner og modtagelse fejl. Du skal grundigt forstå volleyballregler for nøjagtigt at spore disse statistikker for et hold.

Service Aces, Service Fejl

Essen tildeles når en tjene lander uberørt på den modsatte side eller det andet hold undlader at holde det i spil. Du får også et ess, når passeren er indkaldt til en modtagelsesfejl, eller modtagelsesteamet bliver opfordret til at overlappe eller komme ud af rotation. Servicefejl tildeles for fodfejl og tjener kort af nettet, uden for grænserne eller uden for antennen. Du tjener også en fejl, hvis nogen tjener på din plads uden for rotation.

Modtagelser, modtagelsesfejl

Spillere tjener en service modtagelse for at modtage tjene og sende det til en holdkammerat. Du modtager en modtagelsesfejl for at lade bolden slå gulvet i nærheden af ​​dig, ikke at overføre bolden til holdkammerat eller få kaldt til en elevator.

Angreb forsøg, fejl

Et angreb er enhver overliggende kontakt af bolden designet til at score. Attackfejl vurderes for angreb, der rammes udenfor grænserne, ind i antennen eller i nettet, hvilket fører til en fire-træk overtrædelse. Hvis dit angreb er blokeret tilbage på din side af retten for et punkt, får du en fejl. Krænkelser i centerlinjen giver dig en fejl, ligesom ulovlige kontaktopkald.

Dræber, Hitting Procent

Ethvert angreb, der lander for et punkt, resulterer i en drab. Drab er også tildelt, når et sæt eller en grave krydser nettet og lander på gulvet. Et angreb blokeret ud af grænser eller i nettet resulterer i en drab. Du får også en drab, når en modstander er blokeret i nettet, tjener en overtrædelse af centerlinjen eller kaldes for en blokeringsfejl. Din slår procentdel dræber minus angreb fejl divideret med angreb forsøg.

Hjælpe

Du får en hjælp til at overføre bolden til en holdkammerat der angriber bolden for en drab. Du kan også få en hjælp, hvis din grave direkte opretter en dræbe.

Blokke og blokke hjælper

Når du blokkerer et angrebssøgning tilbage i oppositionsretten for at tjene et point, tjener du en blok. Solo blokke tildeles gik kun en spiller hopper op for at gøre spillet. Hvis to eller tre spillere hopper op og overlapper hinanden, får hver en hjælp selvom kun en spiller rører bolden.

graver

Hvis du styrer et angrebsbud ved at sende bolden til en holdkammerat, tjener du en grave. Du tjener ikke en grave til at modtage en servering eller spille bolden væk fra et blokforsøg.

Del:
Kommentarer