Sådan fornærmer du en USC Trojan

Sådan fornærmer du en USC Trojan

En af de bedste måder at have det sjovt med college rivalisering er at gøre narr af din rival. Hvis du er en UCLA Bruin, en Notre Dame Irishman, eller hvis du simpelthen skal spille USC i en sportsbegivenhed i den nærmeste fremtid, er dette stedet for dig.

Vælg en USC Trojan fan. Vælg ikke nogen, der vil tage dine fornærmelser alvorligt, da du ikke vil have denne situation til at skifte fra lystige fornærmelser til alvorlige og vrede angreb.

Approach USC fan på en måde, der ikke er konfronterende.

Spørg USC fan hvor mange basketball mesterskaber de har vundet. Påmind dem om, at svaret er nul.

Spørg USC-fanen, hvis de spildte sennep og ketchup på deres skjorte. USC's officielle farver er kardinal og guld, som meget ligner farverne på sennep og ketchup.

Fortæl USC fan, at USC er kort for et af følgende: University of Second Choice, University of Spoiled Children, University of Student Criminals, University of South Central og University of Stupid Children.

Spørg USC Trojan, hvilken af ​​deres Heisman-vindere angiveligt brækkede NCAA-regler, mens de var i USC (Reggie Bush), hvilket Heisman-vinder blev dømt for dobbeltmord i en retssag (OJ Simpson), og hvilken Heisman-vinder nægter at tage sig af sine børn (Matt leinart).

Fortæl USC Trojan, at du ikke kan stave trojan uden "OJ." Dette er en henvisning til O.J. Simpson, deres Heisman-vinder, der blev dømt for dobbeltmord i en retssag.

Del:
Kommentarer