SĂĄdan formater du Ping Golf Clubs

SĂĄdan formater du Ping Golf Clubs

En af de bedste måder at forbedre dit golfspil på er at bruge golfklubber, der er korrekt dimensioneret til din højde og sving. PING bruger en fem-trins tilpasningsproces for at hjælpe golfspillere i alle niveauer med at få tilpassede golfklubber. PING-pasningsprocessen bestemmer den passende aksellængde, klangvinkel, flex og greb, der passer til dine behov.

Instruktioner

Find en PING-autoriseret klubfitter. Ved hjælp af et spørgeskema, der er udviklet af PING, vil montøren arbejde sammen med dig for at bestemme dine ønsker til nye klubber, uønskede skudmønstre, du gerne vil adressere, og dine nuværende likes og dislikes vedrørende dine nuværende klubber.

Bestem din højde, håndstørrelse og håndledsmåling. Målene bruges af klubbfitteren til at bestemme din klub og greb størrelse som defineret af PING Color Code Chart. Farvediagrammet indeholder passende variabler til grebstørrelse og klanglængde.

Afslut PING Dynamic Swing Test. Den Dynamiske Swing Test hjælper montøren bedre med at forstå din swing og club head position, når klubben kommer i kontakt med bolden.

Arbejd med PING-montøren for at afslutte en analyse af boldflyvning. Ved hjælp af en række klubber vil montøren hjælpe dig med at finde de rigtige PING Golf Clubs for at hjælpe dig med at opnå optimal afstand, når du rammer bolden.

Arbejd med montøren til at bestemme dine PING Golf Club muligheder. Diskuter funktioner og fordele ved hver klubtype. Vælg og bestil PING Golfklubberne, der matcher dine klubspecifikationer og budget.

Overvåg din klubs præstationer over tid. PING-montører kan overvåge din sving med jævne mellemrum for at afgøre, om dine klubber fungerer korrekt, eller om der skal foretages justeringer.

Del:
Kommentarer