SĂĄdan formater du et tennisracket

SĂĄdan formater du et tennisracket

At dimensionere en tennisracket til en voksen eller et barn er ikke en eksakt videnskab og ikke en one-size-fits-all-proces. Producenter gør racketer i forskellige greb, længde og hovedstørrelser og giver retningslinjer for at hjælpe spillerne med at vælge den rigtige racket. En god dimensionering metode er først at finde din greb størrelse og derefter overveje dit færdighedsniveau og stil af spil for at vælge den bedste racket længde og hoved størrelse. Retningslinjerne er mest nyttige, når du sparer racketer til børn.

Bestem Grip størrelse

To metoder kan bruges til at finde din greb størrelse, som normalt er 4 1/8 til 4 5/8 tommer. Tag fat i racketens håndtag med din dominerende hånd og drej håndfladen op, så du kan se dine fingerspidser. Læg fingeren på den anden hånd mellem fingerspidserne og den kødfulde del af din håndflade. Hvis din finger ikke passer, er grebet for lille. Og hvis der er for meget plads mellem spidsen af ​​din ringfinger og håndflade, er grebet for stort. En mere præcis metode er at åbne din hånd, udvide dine fingre sammen, og find de to sidelinjer på din håndflade. Sæt en linjers ende på bundlinjen lige under din ringfinger og mål til fingerspidsen for din greb størrelse.

Længde overvejelser

Standardlængden for en tennisracket er 27 inches, men reglerne tillader rackets at være så lange som 29 inches. Tage hensyn til din statur og færdighedsniveau, når du vælger racketlængden. Hvis du ikke er meget høj, lidt langsomt bevægende rundt om retten eller mangler magt bag dine skud, kan en 28- til 29-tommers racket være en god pasform. En længere racket, selvom det er sværere at styre, giver mere gearing og rækkevidde, hvilket hjælper dig med at slå strøm og gør det lettere for dig at dække flere af retten. På den anden side kan en standardlængde-racket være bedre egnet til dygtige spillere, og selv for mindre spillere, der leder efter en racket, kan de let manøvrere med kontrol.

Hovedstørrelse valg

Dimensionering af en racket indebærer også at bestemme den bedste hovedstørrelse til dit spil. Rackets kommer i tre hovedstørrelser: oversize, mellemstore og standard. Oversize rackets, der har en hovedstørrelse på omkring 105 square inches eller mere, er designet til begyndere og spillere, der ofte rammer bolden fra midten eller spillere, der søger mere strøm. En mellemstore racket med en hovedstørrelse på mellem 95 og 105 square inches virker bedst, hvis du vil have en blanding af kontrol og kraft. Avancerede eller opnåede spillere, der søger mere kontrol, spiller typisk med et standardhoved, som er det mindste med mindre end 95 kvadrattommer.

Forstørrelse til børn

De fleste tennisracketfirmaer sælger mindre racketer for at gøre spillet lettere for børn. For korrekt dimensionering tilbyder fabrikanter retningslinjer, der svarer til et barns alder og højde med den korrekte racketlængde. Rackets med en længde på 19 eller 21 inches er designet til børn i alderen 5 og yngre og 44 inches høje eller kortere. En 23-tommers racket er designet til et barn i alderen 6 til 8 og 45 til 49 tommer højt. Børn i alderen 8 til 10 og 50 til 55 inches høj kan bruge en 25-tommers racket. Et barn i alderen 10 eller ældre og 55 eller flere inches højt kan bruge en 26-tommers racket. De fleste junior rackets er lavet med et 4-tommers greb, der rummer de fleste børn. Disse retningslinjer gælder muligvis ikke for alle, fordi avancerede børn kan håndtere rackets længere end retningslinjerne anbefaler.

Del:
Kommentarer