Sådan formater du en cervikal krave

Sådan formater du en cervikal krave

Hvis du tror, ​​at der endda er en lille mulighed for, at en person har en cervikal rygsøjlskade, er det meget vigtigt at holde dem så ubevægelige som muligt, indtil de kan undersøges af en læge, og der kan tages røntgenstråler. En måde at holde dem immobile på, før de bliver diagnosticeret, er med en halshals krave, også kaldet en nakkebøjle. Men personen kan også have brug for at bære denne krave, hvis en læge bestemmer, at de lider af en cervikal rygsøjlskade. Holde området immobile er en del af behandlingsprocessen.

Hold din hånd ud og stræk alle fingrene ud. Tuck i tommelfingeren. Du vil bruge denne håndposition til at måle, hvilken størrelse cervical krave er nødvendig.

Placer dine udvidede fingre mod patientens hals. Din lillefinger skal næsten røre patientens skulder. Tæl hvor mange fingre det tager at nå kæbekanten. Husk at dimensionere en livmoderhalsbånd ikke er en eksakt videnskab, fordi der ikke er så mange størrelser, så hvad du går efter er dit bedste skøn.

Find den rette størrelse krave til patienten ved at placere dine udvidede fingre på siden af ​​en livmoderhalskragen. Din lillefinger skal være i nederste kant. Husk hvor mange fingre det tog at nå patientens kæbe linje i sidste trin. Når du kommer til at mange på livmoderhalsbåndet, skal du have nået en nål. Hvis ikke, har du brug for en anden størrelse krave.

Fortsæt test kraver med din håndmåling, indtil du finder en, der sandsynligvis passer til patienten.

Bed en anden om at holde patientens hoved på plads, mens du lægger på livmoderhalsbåndet. Placer kraven omkring patientens hals og fastgør den. Alle krave er lavet lidt anderledes, så sørg for at øve fast det, før du lægger det på patienten.

Planlæg en aftale for patienten at vende tilbage for at blive revurderet omkring to uger efter at du passer dem til livmoderhalskragen. Læg dem til at bære kraven hele tiden i løbet af de to uger.

Del:
Kommentarer