Sådan formater du en backstop

Sådan formater du en backstop

Atleter i alle aldre spiller baseball og softball, så højden, buen og afstanden til de uheldige bolde, de rammer spænder over et meget bredt udvalg. Dette betyder, at aldersgruppen for de spillere, der vil bruge feltet, når det skal sættes på en backstop, forbliver nøgle. For softballspillere i de fleste aldre og baseballspillere, der er yngre end i gymnasiealderen, tjener en mindre backstop med en markise bedst hensigten. Men for high school baseball spillere og ældre, tænk på et par forskellige muligheder for dit felt.

Softball og Pre-High School Backstops

Byg en backstop 20 til 30 fod direkte bag hjemmeplade på et tidligere eksisterende felt. Placer en indsats i jorden i direkte linje med hjemmeplade og anden base eller, hvis konstruktionen ikke er startet, hvor du forventer hjem og anden base at gå på banen.

Mål 10 fod direkte til venstre for centerposten og læg en anden indsats i jorden. Mål 10 fod direkte til højre for midtposten og i overensstemmelse med de to første indsatser og læg en tredje indsats i jorden. Disse tre indsatser repræsenterer størrelsen af ​​bagpanelet på din backstop og skal måle til 20 fod.

Mål 7,5 fod foran den venstre stolpe og læg en anden indsats i jorden på det tidspunkt. Mål 12,5 fod direkte til venstre for den nyeste indsats og læg en anden indsats i jorden. Gør det samme på højre side. Placer en indsats 7,5 fod foran den højre indsats, og læg en anden indsats 12,5 fod direkte til højre for denne indsats. Din backstop har et 10-fods panel, der strækker sig fra både dine bageste og bageste venstre indsats til de yderste stakes ved en diagonal for at holde baseballs og softballs inden for rammerne af backstop.

Fjern de indsatser, der er 7,5 fod foran bageste og bageste højre indsats. De resterende indsatser udgør formen af ​​din backstop. Dine bagpaneler skal være 10 fod højt. Over dem vil en fortelt have paneler af samme størrelse som dine bagpaneler, men i en 45 graders vinkel.

Baseball Backstops til High School og Older

Mål et sted for din backstop ikke mindre end 25 fod bag hjemmeplade. Placer en indsats i jorden i direkte linje med hjemmeplade og anden base eller, hvis konstruktionen ikke er startet, hvor du forventer hjem og anden base at gå på banen.

Mål 10 fod til venstre for din midterste indsats og læg en ny indsats i jorden. Mål 10 fod til højre for din midterste indsats og læg en anden ny indsats i jorden. De tre indsatser skal måle 20 fod fra den ene ende til den anden. Dette repræsenterer bagpanelet på din backstop.

Placer en ny indsats 7,5 fod foran både venstre og højre bageste indsats. Anbring en ny indsats 12,5 fod til venstre for den forreste venstre stolpe, og en anden ny indsats 12,5 fod til højre for den forreste højre indsats. Tre bageste indsatser og fire forreste indsatser skal stå på plads.

Fjern de to indvendige forspændinger. Du skal nu have tre bageste stakes og to forreste stakes ved en diagonal fra bageste stakes.

Placer en indsats på 7,5 fod foran både for-venstre og højre højre indsats. Placer en stav 12,5 meter til venstre for den forreste venstre stang, og læg en anden stang i samme afstand til højre for den forreste højre indsats. Dette vil efterlade dig med tre bageste indsatser, to midterstik og fire forreste indsatser.

Fjern de to indvendige forspændinger. Du skal nu have tre bageste indsatser, to midterstik og to forreste indsatser. Dette repræsenterer bredden af ​​din backstop med diagonaler på hver side for at holde bolde inden for rammerne af backstop. Din backstop skal være 20 meter høj. Stakes i jorden repræsenterer placeringen af ​​dine vertikale rør, som vil fungere som stik til enten en kædeforbindelse eller netstoppebånd.

Del:
Kommentarer