Sådan forlænges golfaksler

Sådan forlænges golfaksler

Lejlighedsvis kan en golfspiller bestemme, at en golfklub er for kort. Han ønsker måske mere afstand fra sin chauffør, eller hun kan bestemme, at klubben ikke passer til kropsdimensionerne. I stedet for at fjerne og udskifte akslen med længere tid er der en enklere og billigere metode til at øge længden. Ved at bruge en akseludstødning, skal kun det gamle greb fjernes, ikke hele akslen. Shaft Butt Extensions er lavet til at passe inden i akselens grebende og bruges typisk til at forlenge akslen med op til 2 inches.

Trin 1

Skær af og fjern det gamle greb ved hjælp af en kniv.

Trin 2

Skrab det gamle bånd fra akslen med kniven.

Trin 3

Fit check forlængelsen inde i akselens ende. Den skal passe tæt, men ikke kræve overdreven kraft for at indsætte den helt.

Trin 4

Skær akselforlængelsen til den ønskede længde med en savsås og rengør det resterende materiale fra skæret med knivens kant eller en fil.

Trin 5

Bland en lille mængde epoxy og anbring den på enden af ​​forlængelsen, der passer ind i skaftet. Tryk på forlængelsen inde i akselskruen og tør det overskydende epoxy ud. Tillad tid for epoxy at indstille, før du fortsætter.

Trin 6

Hold grebet ved siden af ​​den udvidede skaft og kontroller længden af ​​akslen, der bliver dækket. Sørg for, at den del af skaftet, der ligger forbi slutningen af ​​det nye greb, er ren. Brug en lille mængde greb opløsningsmiddel på en klud for at fjerne de resterende tape rester.

Trin 7

Brug dobbeltsidet tape og greb opløsningsmiddel til at montere det nye greb på akslen med forlængelsen. For disse procedurer henvises til eHow-artiklen "Sådan regerer du en golfklub."

Del:
Kommentarer