Sådan forhindrer du et UTI under diarré

Sådan forhindrer du et UTI under diarré

Ifølge National Kidney og Urologic Information Clearinghouse, ”Urinvejsinfektioner er den anden mest almindelige form for infektion i kroppen.” Urinvejsinfektioner (UTI) opstår, når Escherichia coli-bakterier kommer ind i urinrøret og rejser til blæren. Hvis korrekt hygiejne ikke følges, når du har diarré, kan du også udvikle en UTI.

Efter afføring skal du altid tørre fra forsiden til bagsiden. Wiping fra tilbage til forsiden overfører bakterierne fra anus til urinrøret, hvilket forårsager et UTI. Dette er en af ​​de mest almindelige måder man kontrakterer på en UTI (selvforurening).

Når du oplever diarré, skal du sørge for at shower straks bagefter. Tørring alene kan ikke være nok til at fjerne alle bakterier. Skyl køns- og skindområdet grundigt med vand. Diarré kan være meget rodet og kræver yderligere rensning af anus og vaginalområdet for at undgå UTI.

Tag forholdsregler for at undgå at indgå en UTI. Forbruge mindst 64 fl oz vand pr. Dag. Vand er vigtigt for at skylle bakterier og toksiner fra kroppen. Lavt vand kan resultere i manglende vandladning, hvilket skaber en oprustning i nyrerne, så nyrerne til at absorbere toksiner og bakterier i blæren, der ikke er skyllet ud af systemet, således at der skabes en UTI.

Drikk tre til fire 8 oz glas usødet tranebærsaft om dagen. Tranebær indeholder bakteriekæmper egenskaber, der deaktiverer E. coli bakterier fra at fæstne til urinvejen. Drikke tranebærsaft hjælper rensning og skylning af toksiner fra UTI.

Undgå at bære thong undertøj. Brug fuld dækning bomuld undertøj. Thongs kan tillade bakterier fra anus at blive overført til vaginalområdet, og i kombination med hverdagens bevægelse kan du skubbe bakterierne ind i urinrøret og oprette en UTI.

Tips

Vær forsigtig, når du bruger sæbe i det vaginale område, fordi sæbe kan komme ind i urinrøret og forårsage infektion. Skyl kønsområdet grundigt, når du bruger en sæbe til at rense. Begræns mængden af ​​koffeinholdige drikkevarer, der forbruges i højst tre. Overdreven koffeinforbrug har været forbundet med UTI-sammentrækning som følge af overdreven filtrering af nyrerne.

Advarsler

Må ikke lægges i et badekar for at rense kroppen. Bakterier fra kroppen overføres til vandet i badekarret og kommer ind i urinrøret og forårsager infektion. Hvis en mistanke om UTI skal konsulteres, skal du straks kontakte din primære læge for at få en ordentlig behandling. Urinvejsinfektioner behandles med antibiotika. Hvis der ikke behandles ubehag, kan en urinvejsinfektion udvikle sig til en alvorlig blæreinfektion, der kan være livstruende.

Del:
Kommentarer