Sådan forhindrer du brunt udladning forårsaget af fødselskontrol

Sådan forhindrer du brunt udladning forårsaget af fødselskontrol

Brown udledning forårsaget af prævention er et pinligt medicinsk problem, som mange kvinder beskæftiger sig med månedligt. Det er vigtigt at huske at brun udledning ikke altid er tegn på infektion eller et alvorligt medicinsk problem. Ifølge Palo Alto Medical Foundation er brunt udladning normalt gammelt blod, der ofte er et tegn på, at du er ægløsende eller et gennembrud af blod før starten på en menstruationsperiode. Hvis du er kvinde, der har oplevet brun udledning før eller under din månedlige cyklus, er der trin, du kan tage for at stoppe uønsket udledning.

Tag alle medikamenter til fødselskontrol som foreskrevet. Spild ikke piller eller tag flere piller end foreskrevet i et forsøg på at ændre din månedlige cyklus. Manglende evne til at tage p-piller som foreskrevet kan ændre hormonniveauerne i kroppen, hvilket kan påvirke din månedlige cyklus.

Du må kun tage den kontrol, der er ordineret til dig af en læge, som du har set personligt. Fødselsdosisdoser er foreskrevet baseret på niveauet af hormoner, der er nødvendige for at regulere menstruationscyklussen hos en individuel patient. Brug af p-piller, der ikke er ordineret til dig, kan medføre dårlig kontrol af din månedlige cyklus.

Diskuter at øge styrken af ​​din fødselskontrol eller skifte fødselskontrol mærker. I nogle situationer kan fødselskontrol, der ikke er stærk nok til at regulere en kvindes periode, forårsage brunt udløb og uregelmæssige perioder. Hvis du tager en stærkere dosis af din nuværende p-piller, forhindrer du ikke brunt udladning, diskuterer du at skifte medicinsk behandling. I mange tilfælde vil forandring af fødselspræparatet medføre, at brugen af ​​brugen af ​​brugen sker.

Advarsler

Hvis der forekommer brun udledning i stedet for en regelmæssig menstruation efter at have ubeskyttet sex, skal du kontakte din læge om at tage en graviditetstest.

Rådfør dig med en læge, hvis udledningen ledsages af kløe, brænding eller en dårlig lugt.

Del:
Kommentarer