Sådan forhindrer du at svømme beskyttelsesbriller fra tåge op

Sådan forhindrer du at svømme beskyttelsesbriller fra tåge op

Tåget beskyttelsesbriller kan kompromittere din vision under vand. Tåge opstår, når varmen fra din krop kondenserer på den koldere overflade af beskyttelsesbrillerne. De fleste beskyttelsesbriller er forsynet med en tågebelægning, men faktorer som forkert passform og slitage kan også forårsage tågeproblemer. Hold tågen i stykker ved at sørge for, at dine beskyttelsesbriller ikke er slidt ud, og at de passer korrekt.

Smart Start

Udskift eventuelle gamle beskyttelsesbriller med et nyt par, der indeholder en anti-fog belægning. Sørg for, at beskyttelsesbrillerne passer korrekt for at forhindre luft og vand i at komme ind, der begge kan bidrage til tåge. Tætningen på beskyttelsesbrillerne skal sidde komfortabelt på næsebroen og rundt om øjnene, idet du trykker hårdt ind i huden for at forhindre huller. Juster remmen, der vikler rundt om dit hoved for at være sikker; beskyttelsesbrillerne skal forblive sikkert på plads under svømning.

Ekstra Hjælp

Gentagen brug af beskyttelsesbrillerne kan medføre, at anti-tågeovertrækningen slides af. Hvis det er tilfældet, skal du anvende tåge eller dråber på linserne på beskyttelsesbrillerne, efter alle producentens anvisninger. metoderne kan variere lidt efter produkt. Alternativt placeres en lille dråbe opvaskesæbe på hver lins, efterfulgt af skylning i køligt vand i et til to minutter; Brug af mere end den anbefalede mængde sæbe kan være skadelig. Undgå at gnide linserne, hvilket kan medføre, at tågen forværres.

Del:
Kommentarer