Sådan forbedres urinflow

Sådan forbedres urinflow

Dit urinvejsystem har mange vigtige funktioner, herunder udskylning og filtrering af toksiner. Den normale urinproduktion for de fleste voksne er omkring seks kopper om dagen, forudsat at du får de passende otte glas vand om dagen. Der kan være mange grunde til nedsat urinflow, men at øge det kan være nemt og gjort ved at tage et par enkle trin.

Bestem, hvad der kan forårsage din nedsat strømning. Hvis du har svært ved at urinere og har en brændende eller smertefuld fornemmelse, kan du have en infektion og skal se din læge til diagnose. Hvis du har tøven, betyder det, at du får nervøs urinering i visse situationer og er ellers sund. Du kan også blive dehydreret og ikke lægge tilstrækkeligt vand ind i dit system.

Holde dagbog. At holde en dagbog om din urinstrøm og symptomer kan give dig spor til problemet. Hvis du forsøger trin for at øge strømmen, kan dagbogen vise, hvilke der har størst effekt. Hvis ingen hjælper, kan det vise, at du har et underliggende sundhedsproblem, der kræver diagnose.

Sørg for at du drikker rigeligt med vand. Det anbefalede beløb er otte glas vand om dagen, og i denne hastighed skal du udvise seks til syv kopper urin. Drikkevand vil hjælpe med at skylle dit urinsystem og øge strømmen. Hvis du allerede drikker otte glas om dagen, skal du prøve at øge til 10 til 12 glas for at øge strømmen.

Påfør en varm komprimering. En varm komprimering, som f.eks. En varmt vandflaske eller varmepude, der påføres underunderlivet, kan hjælpe med at stimulere dit urinvejsystem. Hvis du føler trangen til at urinere, men har problemer med en eller anden grund, skal du anvende den varme kompressor og forsigtigt massere underlivet i ca. 15 minutter for at forsøge at få urinflow.

Undgå salt. Som led i at øge din hydrering, prøv at fjerne højt natrium, salt mad, som kan dehydrere dig. Prøv også at undgå alkoholholdige drikkevarer, da disse kan forårsage dehydrering.

Drik en til to briller tranebærsaft om dagen. Tranebærsaft har vist sig at have rensende egenskaber til dit urinvejssystem. Det kan hjælpe hjælp til produktion og filtrering og holde dit system sundt, hvilket vil hjælpe med at afværge infektioner, der kan forårsage nedsat urinstrøm. Du kan også prøve at tage tranebærtilskud dagligt i stedet for at drikke juice. Tilskud kan findes hos de fleste sundhedsforretninger.

Prøv at lytte til rindende vand. Lyden af ​​rindende vand, som fra et tryk, kan nogle gange udløse urinflow, da dit sind forbinder lyden med vandladning. Du kan prøve at køre din vandhan, eller du kan endda købe bånd, der har lyde af rindende vand, såsom afslapning bånd, som vil hjælpe med at slappe af din krop og stimulere trangen til at urinere.

Hvis du stadig har problemer med vandladning, skal du lave en aftale med din læge og sørg for, at du tager med din vandringsdagbog med dig for at vise din læge de trin, du har taget. Dette vil hjælpe en hurtigere diagnose.

Del:
Kommentarer