SÃ¥dan forbedres din basketball greb

SÃ¥dan forbedres din basketball greb

At have nok greb styrke til at håndtere en basketball er gavnligt ud over imponerende holdkammerater og modstandere. Et stærkere greb forbedrer dine basketballhåndteringsevner og giver dig mulighed for at drible, skyde og passere med større kontrol. Brug styrketræning øvelser, medicin bolden passerer, basketball greb øvelser og grundlæggende greb øvelser, som du kan passe ind til enhver tid på dagen for at gøre betydelige udviklinger i dit basketball greb.

Styrketræning Øvelser

Brug styrketræning øvelser, der målretter musklerne i dine hænder og fingre for at få et stærkere greb på en basketball. To til tre dage om ugen, inkludere fingertupp pushups, håndklæde greb pullups og nippel plade landmandens gå i din diæt. Fingertip pushups ligner almindelige pushups, bortset fra at i stedet for at din håndflader er på gulvet, holder du dig selv med fingerspidserne. Udfyld tre sæt med 15 til 20 reps. Håndklæbemønster ligner lukningsløfter, men du lægger håndklæder rundt om baren i skulderbredden og tager fat i enderne af håndklæderne med dine hænder. Udfyld tre sæt på 10 til 15 reps. For tømmerpladerens gård, tag fat i kanterne af tunge vægtede plader i hver af dine hænder mellem fingrene og tommelfingeren. Gå 50 meter tre gange med vægten i din side.

Medicine Ball Passes

Medicinsk bolde er effektive til at forbedre basketballgreb, fordi de er runde som en basketball, men er tungere, så dine hænder skal presse hårdere, når de holder dem. Byg basketball-specifik grebstyrke ved at spille fangst med en partner. At passere og fange vil være mere udfordrende for musklerne i dine hænder og fingre med den tyngre bold. Kaste brystpasser, overhead passerer og hoppe passerer, hvis medicinskuglen du bruger, har elasticiteten til at hoppe. For en større udfordring skal du bruge en mindre formet medicinbold og kaste en bold op til dig selv og fange den med den ene hånd og med din håndflade mod gulvet. Udfør tre sæt med 25 reps af hver type pass.

Basketball Grip Drills

Hvis du ikke har adgang til vægtudstyr eller medicinbolde, kan du bygge din grebsstyrke ved hjælp af en basketball selv. Udfør boldklemmer, der involverer at gribe og klemme basketballen så hårdt som muligt med begge hænder. Praksis klemme og holde bolden ud med den ene hånd eller palming det. Hold bolden stramt med begge hænder som en partner slår ved bolden, forsøger at banke den væk. Når du er i stand til at håndtere bolden, skal en partner forsigtigt fortsætte med at banke bolden fri, mens du arbejder for at bevare kontrollen med den med en hånd.

Basic Grip Øvelser

Hvis du ønsker at få alvorlige gevinster i din grebsstyrke, som du kan gøre hele dagen, mens du er på arbejde eller i klassen, skal du udføre tennisboldpresset og springkravepressetræning. For tennisballen klemme, hold en tennisbold i den ene hånd og klem det så hårdt som muligt. Slap af et øjeblik og gentag derefter, i alt 25 reps med hver hånd. Fjederkravepressen kræver en fjederhåndtag, som du kan finde på de fleste sportsudstyr. Foråret i håndforstærkeren giver modstand mod dine fingre, idet du klemmer det så hårdt som muligt og udfører 25 reps med hver hånd.

Del:
Kommentarer