Sådan forbedrer du dine hænder i volleyball

Sådan forbedrer du dine hænder i volleyball

Fingerforstuvninger er blandt de mest almindelige volleyballskader, ifølge en undersøgelse, der blev offentliggjort i et udgave af Sportverletz Sportschaden i 2005, en tysk sportsjournal. Faktisk fandt undersøgelsen, at fingerskader udgjorde 53 procent af volleyballklager i de undersøgte fag. Hvis du vil gemme dine cifre i løbet af et volleyballspil, kan korrekt placering, perfekt teknik og stærke hænder hjælpe dig med at beskytte dine fingre under spil.

Trin 1

Perfekt din volleying eller indstillingsteknik. Det er volleyballbevægelsen, der kræver brug af dine fingre og ikke får det rigtige, kan du forlade dig i fare for skade. Når du sætter bolden, skal dine hænder placeres over din pande, med pegefingeren og tommelfingeren på hver hånd udgør en trekantet form over panden, noterer Volleyball.org. Når du kommer i kontakt med bolden, skal alle fingrene røre overfladen; jo bedre håndtere du har på bolden, desto bedre kan du styre retningen, ifølge Volleyball Magazine.

Trin 2

Spil med en lysere, blødere bold, mens du arbejder på din fingerstyrke og teknik. Dette hjælper med at forhindre skader under boring, så du kan spike din teknik før spil. Det er en boreteknik anbefalet af Coach Sally Cus i sin bog, "Coaching Volleyball Successfully." Hvis du lige er begyndt, skal du gå til en ballon. Hvis du er mere avanceret, skal du prøve at bruge en skumkugle i stedet.

Trin 3

Komplet wall finger push-ups for at skabe stærkere fingre. Stå en fod væk fra en mur og placér bare fingerspidserne mod væggen. Sænk dig forsigtigt, indtil dit ansigt næsten rører ved væggen, og brug fingerspidserne og overkroppen til at skubbe din krop tilbage til startpositionen. Komplet 12 til 15 reps under praksis for at styrke og klare dine hænder til spil.

Trin 4

Tryk fingrene i tommelfingeren for at arbejde på fingerstyrke og fleksibilitet i din fritid. Start med din pegefinger af hver hånd og tryk det ind i din tommelfinger så hårdt som muligt, modstå med dine stærkere tommelfingre. Hold i fem sekunder og gentag derefter på hver af dine andre fingre.

Trin 5

Tape dine hænder, hvis du har brug for ekstra støtte på grund af en tidligere finger eller håndskade. Buddy taping - hvor du tape en tidligere skadet finger til en anden finger - er en måde at give dine hænder ekstra støtte under et spil, ifølge Handbook of Sports Medicine and Science, Volleyball. Sæt sportstape rundt om toppen og rundt i midten til bunden af ​​dine fingre for den bedste forbedring.

Trin 6

Drill dig selv på dine volleyball færdigheder for at forbedre håndstyrken. Gå til en mur og begynde at volleyere i en lille vinkel, så kuglen springer ud af væggen, før du kommer ned igen. Eller prøv at indstille lige i luften for at udøve færdigheden fra forskellige vinkler.

Del:
Kommentarer