Sådan forbedrer du din Gluteus Maximus

Sådan forbedrer du din Gluteus Maximus

Din gluteus maximus er hovedmusklen i din røv. Hvis du ikke kan lide udseendet på din gluteus maximus - hvad enten det er for dumt eller for stort - nøglen til at forbedre det er at udføre styringsøvelser. At arbejde med din gluteus maximus hjælper med at brænde fedt og få det til at se mindre ud. Hvis du tror din røv allerede er for lille, vil træningen af ​​din gluteus maximus gøre musklerne større og mere velegnede. Under alle omstændigheder vil arbejdet med denne muskel forbedre udseendet og følelsen af ​​din derriere.

Squat to eller tre gange om ugen. Dette er en øvelse, der arbejder hele din nederste halvdel - og dele af din øverste halvdel - og dens nøglemuskel er din gluteus maximus. Sæt en bar på tværs af dine skuldre, med dine skulderblader ned og sammen, din røv presset og din maves muskler engageret. Tag en dyb indånding og squat - hold dine fødder fladt og dine knæ bag dine tæer. Skub op igen for at fuldføre en gentagelse.

Squat med kun baren i starten, så gradvist tilføje vægt. Gør tre sæt fem gentagelser hver gang du træner. Når du klarer at gøre dette med perfekt form, skal du tilføje 5 kg. til baren. Når du formår at squat med perfekt form med 5 lbs., Tilføj fem ekstra pund og så videre.

Lunge ved at stå og derefter tage et stort skridt fremad og læne sig ind i dit knæ. Gentag med det andet knæ. Start med ingen vægte, hold derefter en 5 lb. håndvægt i hver hånd og gradvist stige over tid.

Lig på ryggen og langsomt hæve din overkrop, en hvirvler ad gangen. Sørg for at engagere din gluteus maximus gennem hele øvelsen, og hold den i toppositionen i et minut.

Deadlift ved hakning foran en bar med en lige ryg. Grib baren, så stå op ved først at trække med skuldrene og skubbe på dine hæle. Når du står lige op, vend bevægelsen for at fuldføre en gentagelse. Sørg for, at dine skuldre er sammen og vinklet ned for at holde ryggen lige under bevægelsen. Udfør ét sæt fem gentagelser hver gang du squat.

Sid på et maskinben tryk med dine fødder ved skulderbredden, og tryk så til knæene er næsten låst. Udfør fem sæt fem reps, efter de samme vægt retningslinjer som du gjorde med din squat.

Del:
Kommentarer