Sådan foldes en håndklæde i en voksen bleie

Sådan foldes en håndklæde i en voksen bleie

Incontinens, manglende evne til at kontrollere evakuering af blære eller tarmene, er en tilstand, der rammer ca. 200 millioner mennesker over hele verden. De to grundlæggende typer af inkontinens er tranginkontinens forårsaget af ufrivillige sammentrækninger af blære muskel og stressinkontinens forårsaget af pludselige sammentrækninger som nysen eller hoste. Voksne med denne tilstand bruger ofte voksne bleer til at beskytte deres tøj mod lækager og ulykker. Hvis du lider af inkontinens og ikke har en regelmæssig voksen ble på hånden, kan du folde et håndklæde ind i en voksen ble til at bruge midlertidigt.

Læg håndklædet på en flad overflade. Brug et håndklæde med korte sider, der er brede nok til at dække din forside eller bagside fra hofte til hofte.

Fold den midterste del af håndklædet i længderetningen i tredjedele for at skabe et tredobbelt lag, som passer mellem dine ben for ekstra absorption. Fold i den ene side for at møde midten af ​​håndklædet og fold derefter i den anden side for at skabe det tredobbelte lag.

Træk håndklædet mellem dine ben med det tredobbelte lag placeret mellem dem.

Fold ned håndens forside så meget som nødvendigt, så det hviler på din talje. Gentag med bagsiden af ​​håndklædet.

Bring forsiden og bagsiden af ​​venstre side sammen på din side og fastgør den med sikkerhedsnåle. Gentag processen med for- og bagsiden af ​​højre side.

Skær benhuller ud af bunden af ​​en lille skraldespand til at bære som et vandtæt bleetæksel, hvis det ønskes.

Tips

Du kan også folde håndklædet i længderetningen to gange og foldes bredden to gange for at skabe en absorberende indsats til en vandtæt papirkurv.

Del:
Kommentarer