Sådan flytter du Slate Pool Tables

Sådan flytter du Slate Pool Tables

At flytte et skifer poolbord kan være en vanskelig opgave, for en stor del fordi den ting er tung. Det kan dog gøres. Sørg for at du har flere stærke venner til at hjælpe dig, og du flytter din skiferpool til sin nye placering på ingen tid.

Tag lommerne af. De er normalt ikke sikret for stramt og vil poppe ud med lidt let nysgerrige. Hvis de er forbundet til bordet med en rem, skal du bruge en hæftemaskine til at løsne den fra bordet. Hvis du har slanger forbundet med lommerne for at fange bolde, skal den komme let ud uden lommerne der for at forankre den.

Fjern skinnerne. Skinnerne er kanterne af bordet, der holder lommerne på siden og forhindrer kuglerne i at rulle ud og gå tabt. De fleste skinner vil blive boltet på bordet nedenunder. Brug en fatnøgle til at tage dem af.

Fjern filten fra dit bord. Vær meget forsigtig med at du ikke rive eller strække den, eller du bliver nødt til at færdiggøre filten helt på dit bord. Løsn det ved bordets kanter med en hæfteklammer eller et knivblad, afhængigt af hvordan det er fastgjort. Du vil måske løst rulle den op, medmindre du har plads til at lægge den på en flad overflade.

Skil skifer og løft det. Dette er den hårde del. Sørg for, at dine venner er i nærheden, og din destination er klar. Find alle skruerne i skifer, som sandsynligvis kommer i hjørnerne. Tag dem ud og løft derefter op for at løsne det fra rammen. Mest sandsynligt vil din skifer være i tre separate stykker. Du må muligvis bruge dit barberblad eller en kniv til at skære igennem limen, der holder dem sammen.

Flyt rammen. Det skal virke super nemt efter at have løftet alt det skifer.

Sæt dit bord sammen igen. For at sætte dit bord sammen igen skal du blot følge trin 1 til 4 i omvendt. Den vanskelige del vil balancere dit bord (sørg for at alle tre stykker skifer er niveau) og genpåfatte filten perfekt. Brug af en rullestift til at glatte det kan hjælpe. Hvis du har problemer, skal du ringe til en professionel.

Del:
Kommentarer