Sådan flytter du et bærbart basketballmål

Sådan flytter du et bærbart basketballmål

Bærbare basketballmål kan veje alt fra lidt over 100 lbs. til godt over 500 lbs., så det kan være nødvendigt at flytte en person. De er typisk bygget på A-formede rammer, med en base med to hjul enten på forsiden eller bagsiden. Basen ligger flad, når den er i brug, men kan hæves for at hvile på hjulene til bevægelse. Størstedelen af ​​vægten er fra sand eller andet materiale placeret i bunden for at holde udstyret stabilt under brug.

Placer en fod mod bunden af ​​målet, hvor hjulene er. Placer din fod lige op og ned mod bundens midterste del, så kuglen på din fod rører jorden og toppen hviler langs bundens bund.

Sæt din anden fod lidt bag dig for at få hjælp.

Grib søjlerne mod toppen af ​​målets A-ramme, under fælgen. Brug begge hænder --- en hånd på hver side af rammen --- for at sikre balance.

Træk målet mod dig, hold dine fødder på plads. Træk ikke for hurtigt, eller du kan ende med at vælte hele målet. Træk langsomt og støt, indtil bundens bagside er ude af jorden, og målet føles stabilt i dine hænder.

Fjern din fod fra bunden af ​​målet og gå målet langsomt frem eller tilbage til, hvor du vil placere det. For at flytte det sidelæns, skal du dreje hele målet 90 grader, da hjulene kun er lavet til at gå frem eller tilbage.

For at sætte målet på plads, sæt din fod tilbage mod basen og langsomt lette målet ned ved hjælp af dine arme og ben for balance.

Del:
Kommentarer