Sådan flytter du en tredemølle

Sådan flytter du en tredemølle

Godt gennemtænkte moderne design giver dig og en anden person mulighed for at flytte en tredemølle til et andet rum relativt nemt. Du bør stadig læse din brugervejledning og overholde grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger for at undgå skade. Ligegyldigt hvilken type løbebånd du bevæger dig, skal du altid sætte tredemøllehældningen til nul, fjerne sikkerhedsnøglen og derefter tage stikket ud af stikkontakten, inden du begynder bevægelsesprocessen. Hvis du løfter dig, bøj ​​dine knæ, skub med benene og hold ryggen lige gennem processen.

Håndtering af trapper

Overvej at ansætte movers til at bære løbebåndet op eller ned ad trappen, fordi den person, der bærer den nedre ende, er i fare for alvorlig skade, hvis personen i den øverste ende taber sit greb. Og bedøm de øverste etager for stabilitet, før du finder en tung tredemølle på andre end i stueetagen; wobbly bjælker, og potentialet for skade på gipsvæg eller gips i historiske eller ældre hjem, kan ikke være egnet til vibrationer skabt af virkningen af ​​din løb.

Bliv rullende

Flytning af et hjul, ikke-foldet løbebånd fra et værelse til et andet på samme niveau af dit hjem er et ret ligetil to-person job, så længe du begge er i stand til at løfte 45 pund sikkert, anbefaler tredemølleproducenten Pro-Form. Én person står foran konsollen, tager fat i stolpen under konsollen og trækker konsollen frem og tilbage, hvilket får den modsatte ende af tredemøllen til at spidse opad. Den anden person holder den modsatte ende for at hjælpe med at stabilisere maskinen og skubbe enden opad. Fortsæt tippe, indtil løbebåndet hviler udelukkende på hjulene under konsolenden. Begge arbejdere bør holde deres hold på maskinen - en trækker og går baglæns, den anden skubber og går fremad - som du ruller den til sin nye placering.

Ved hvornår skal du folde dem

En foldet tredemølle er den nemmeste type at flytte. Vik det kun i overensstemmelse med instruktionerne i brugervejledningen og kør det til et andet rum. For at flytte en Pro-Form 1050T, for eksempel, tag fat i metalrammen i nærheden af ​​enden af ​​walk-platformen, der er længst væk fra konsollen. Løft rammen langsomt, indtil den låses på plads mod konsolenden, og kontroller, at låseknappen på bunden af ​​platformen er låst i lagerpladsen. Tag fat i en håndliste med den ene hånd og maskinens ramme i den anden hånd og placer en fod mod en af ​​tredemøllehjulene. Træk løbebåndet tilbage til det hviler på hjulene alene, og skub det derefter til din ønskede position. Du kan flytte en foldet løbebånd alene, hvis du er i stand til at løfte 45 pund, ifølge Pro-Form. Hvis du er i tvivl, brug en hjælper.

Hej, Dolly

For at flytte en ikke-foldet tredemølle uden hjul, skal du kontrollere din brugervejledning for at se om konsollen kan fjernes fra gangpladen, hvilket gør det lettere at flytte. Rekruttere mindst en assistent for at hjælpe dig med at løfte tredemøllen på et hjulkøretøj, såsom en flad dolly. Løbebånd vejer mindst flere hundrede pund, så overvej at bruge fire arbejdere, med to på hver ende og to på de lange sider. Hold maskinen ved sine løftebjælker - hvis løbebåndet er så udstyret - eller tag fat i platformens metalskinne. Placer maskinen på dollyen, så få dine assistenter dig til at skubbe den til det nye sted.

Flytter til en ny placering

Hvis du flytter til et nyt hjem og ønsker at medbringe din tredemølle - eller hvis du køber en løbebånd i et garage salg og skal transportere det til dit hjem - tag et par ekstra forholdsregler. Flyt den til og fra dit køretøj ved hjælp af standardteknikkerne til folde-, hjul- og ikke-hjulede løbebånd. Før du sætter maskinen i dit køretøj, skal du sætte polstring rundt om maskinen, så den ikke beskadiges under transport. Tape tredemølleens ledning og andre ledninger til maskinen med pakningstape og indpakke flydende tæpper eller bevægelige puder - som du kan få ved flytende forsyningsforretninger - rundt på tredivebåndet, inden du lægger det i bilen.

Del:
Kommentarer