Sådan flytter du en elliptisk træner

Sådan flytter du en elliptisk træner

Ingen hjemme elliptisk træner er så tung som en kommerciel klasse gym maskine - men de kan stadig være temmelig hefty. Der er ingen måde at flytte en elliptisk træner sikkert med kun én person. Du skal absolut bruge mindst en ven, og at have mindst to andre mennesker til at hjælpe er ideel. Den tyngste ende af elliptisk træner - hvor du skal stationere den stærkeste person eller personer - er den forreste ende, hvor drivmekanismen er placeret. Rammen har også en tendens til at være meget større og dermed tungere i denne del af maskinen.

Få en ven til at tage fat på den bageste (lettere) ende af den elliptiske ramme og løfte den ud af jorden. Crossbars bagsiden af ​​den elliptiske ramme hviler på flotte styre, når det er op af jorden.

Hold på forsiden af ​​den elliptiske ramme for at stabilisere den. Dette er den yderste ende af elliptikken, så medmindre du flytter den op eller ned ad trappen, skal du forlade denne ende på jorden og blot skubbe maskinen. Hvis du er nødt til at flytte den over delikat gulv, skal du se afsnittet Tips for vigtige råd.

Stabil elliptiske tunge ende, når du skubber den og din ven trækker på sin ende for at flytte den. Prøv at flytte trænerens bageste ende først; fordi du har kontrol over den tunge ende, skal du være vendt fremad og i stand til at se, hvor du skal hen.

Gå op og ned ad trappen, om nødvendigt, lys ende først. Rekruttere en tredje ven for at hjælpe dig med at løfte den tunge ende forsigtigt ned et trin ad gangen, da din ven i bagenden af ​​maskinen forsigtigt støtter det nedenunder. Hvis du er nødt til at hvile, kan han hæve maskinens lysende ende for at holde den mere eller mindre nede, mens den store forende hviler på trappen.

Juster elliptisk træner præcis som du vil have den i den nye position, mens du stadig har dine venner til rådighed for at hjælpe.

Del:
Kommentarer