SĂĄdan flytter du en Brunswick poolbord

SĂĄdan flytter du en Brunswick poolbord

Brunswick Company har bygget og solgt nogle af de fineste og mest pålidelige poolborde i verden i over 150 år. De tunge materialer, præcision håndværk og perfekt balance indbygget i hvert Brunswick bord gør at eje en en stor investering og flytte et kompliceret og ofte vanskeligt forslag. Der er tre muligheder til rådighed for alle, der ønsker at flytte et Brunswick bord. Følg disse trin for at fuldføre opgaven korrekt og sikkert.

Følg de instruktioner, der fulgte med bordet, og forsigtigt dissekere dit bordstykke for hver gang. Markér hvert stykke med en magisk markør (på indersiden, hvor den ikke vises senere), mens du går sammen for at sikre, at bordet går sammen igen på samme måde som det skete fra hinanden.

Fjern først skinnerne efterfulgt af lommerne (som er fastgjort til skinnerne) og skruerne holder skiferet på skabet. Fjern skifer fra bordet --- husk at holde det og transportere det lodret på kanten. Læg ikke skiferflayen, før den lægges tilbage på bordet.

Brug en dolly til at flytte alle stykker til den nye placering, samle bordet og justere det i overensstemmelse med producentens anvisninger.

Eller du kan leje et poolbord dolly. Hvis du er heldig nok til at flytte dit bord en kort afstand i rummet eller velsignet med store døråbninger til din bevægelse --- et poolbord dolly kan være perfekt til dig. Disse store, flade dukker løfter dit bord på samme måde som en bilstik - rullet under bordet og klæbet op på en afbalanceret plade, der ikke beskadiger skifer. Derfra kan bordet rulles til sin nye placering eller op ad en rampe og ind i en lastbil. Se Ressourcer.

Leje fagfolk. Et poolbord er mere end blot et andet stykke tunge møbler, og ukorrekte bevægelige teknikker kan let skade skifer og balance på dit bord --- muligvis bortfalde din Brunswick Limited Lifetime Warranty. En autoriseret Brunswick forhandler kan hjælpe dig med at finde en professionel klaver mover, der kan gøre hele jobbet for omkring $ 200.

Del:
Kommentarer