Sådan Flex din Triceps

Sådan Flex din Triceps

Triceps musklerne, der er placeret på bagsiden af ​​overarmen, består af tre muskelhoveder. Alle tre hoveder, kendt som de laterale, mediale og lange hoveder, er ansvarlige for retting af armen. Den største af disse, det lange hoved, er den eneste muskel der er ansvarlig for at bringe armen ned mod kroppen. Triceps musklerne er alle forbundet med ulnabenet, selv om kun den lange hovedmuskel stammer fra scapulaen. Mediale og laterale hoveder stammer fra humerus.

Stram din arm i sin fulde udstrækning og stram armens bagside. Du kan også tænke på, at dette trækker op på musklerne. Denne handling bruges til at bøje dine triceps muskler fuldt ud.

Identificer tonen i dine triceps ved at bøje muskelgruppen og undersøge ryggen af ​​din overarm i et spejl. Veltonede triceps muskler tager en hesteskoform, der begynder og slutter lige over albuen. Den eneste muskel der er ansvarlig for dette ydre udseende er imidlertid det laterale muskelhoved.

Forøg tonen i dine triceps muskler ved at stimulere dem med nogle blide øvelser. Begynd ved at ligge på ryggen og tage en håndvægt vandret i begge hænder og placere dem tæt på din næse. Hold dine albuer på dine sider og skub dumbbells indtil din underarme er vinkelret på dine overarme. Sænk dumbbell igen og gentag. Dette kaldes en liggende triceps forlængelse.

Fortsæt din triceps tone ved at indarbejde en håndvægt tilbage i din træning. Vedtag en lille hukstilling med ryggen parallelt med gulvet. Støt dig selv på et bord eller en bænk, hvis du føler dig ustabil. Tag en håndvægt i den ene hånd og bøj din arm, så håndvægten er parallel med både gulvet og ryggen. Forlæng din arm bag dig for at arbejde på alle tre hoved af triceps musklerne.

Del:
Kommentarer