SĂĄdan fjernes sommerfugle i maven

SĂĄdan fjernes sommerfugle i maven

Sommerfugle i maven kan ske ved et hvilket som helst antal gange, f.eks. En første date, bryllupsdag, jobpræsentation eller lige før en sportsbegivenhed. Da stress kan have skadelige virkninger på mental og fysisk sundhed, er det vigtigt at udnytte sunde stressbusting teknikker til at berolige disse sommerfugle. Alle beskæftiger sig med nervøsitet på deres egen måde, så find de teknikker, der fungerer bedst for dig. Teknikker kan omfatte at udføre en eller to yoga udgør før en vigtig tale eller ved hjælp af åndedrætsøvelser før det store spil.

Tag en dyb, langsom ånde. Indånder gennem din næse og samtidig slapper af i din maves muskler. Lad din mave fylde med luft og holde indånding for at fylde midten af ​​brystet. Du bør føle at brystet og ribben buret ekspanderer. Udånder langsomt gennem din næse og slap af brystet og ribbenburet. Træk din mave ind for at tvinge resterende åndedræt ud. Stress betyder, at musklerne strammer, hvilket resulterer i lav vejrtrækning. Kroppen genkender overfladisk vejrtrækning med et kamp-eller-fly-svar, ifølge Madeline Vane, MPH (Masters in Public Health) via Everyday Health, som føjer til følelser af stress og spænding. Tag fem eller ti dybe vejrtrækninger for at lindre spændinger. Du kan også prøve visualiseringsteknikker, mens du tager dybe vejrtrækninger, som f.eks. Visualisering af en hvid sandstrand eller et andet "godt sted".

Brug noget protein og kulhydrater hvis det er muligt. Proteinrige fødevarer som laks, kylling, tun og fuldkorn er fulde af B-vitaminer, som hjælper dig med at føle dig mindre nervøs. Kulhydrater som fuldkornspasta, hvedebrød og rispasta frigiver serotonin i hjernen og virker således som en mild beroligende middel. Spis grøntsager som paprika, svampe og og spinat, som også hjælper med at berolige kroppen.

Spring kaffe eller andre koffeinholdige drikkevarer, da koffein gør nervøsiteten værre. Gå efter en urtete som kamille, som har beroligende og beroligende egenskaber.

Forbliv positiv. Tal dig ud af nervøsitet med en pep-snak som gentagne bemyndigende sætninger som "Jeg vil være okay" og "Jeg kan gøre det her." Udskift sætninger, der begynder med "Hvad hvis..." med "Så hvad?" at hjælpe dig selv med at føle dig bedre.

Brug æteriske olier til at berolige nerver, såsom lavendel æterisk olie. Anbring et par dråber olie på et lommetørklæde eller væv og ånder duften når det er muligt.

Tips

Varme bidrager til at berolige nerverne, så prøv at varme op varmesokker, handsker og varmepakker, eller tag et varmt bad eller brusebad hvis det er muligt. Udøve regelmæssigt, som hjælper med at håndtere generel stress. Prøv et par yoga poser eller tag en hurtig, rask tur til en øjeblikkelig stress-buster. Spændinger kan bygge op i skuldre, nakke, kæbe og hænder, så book en massage for at slå stress.

Advarsler

Kortvarige virkninger af stress omfatter forhøjet hjerteslag, rygsmerter, hurtig vejrtrækning og ubehagelig mave, kvalme og diarré. Langtidseffekter kan omfatte svækket immunsystem, muskelsmerter, hjertesygdomme og hudproblemer som akne.

Del:
Kommentarer