Sådan fjernes Ski Pol Grips

Sådan fjernes Ski Pol Grips

Mange mennesker elsker at stå på ski. Det kombinerer fremragende træning med smukke natur. Ferie bygget rundt på ski giver gode minder for familier, venner og gruppemøder. Nogle køber deres eget skiudstyr, især dem, der ski ofte. Til tider kan en person opdage hans ski poler være for lange, eller grebene slides over tid. Producenter af ski poler fastgør greb, så de ikke kommer let ud. Fjernelse af dem giver en udfordring til ejeren af ​​skibakkerne.

Undersøg dine greb omhyggeligt og kig efter en skrue enten i bunden af ​​grebet eller toppen. Fjern skruerne og med en vridning, se om grebet kommer ud.

Sæt skibestængernes håndtag i et kogekogende vand i ca. fem minutter. Fjern polerne fra vandet. Med et håndklæde trækkes håndtagene ned i en vridning. Hvis de ikke kommer ud, sæt dem tilbage i vandet i yderligere fem minutter. Prøv igen.

Injicer silikonesmøring mellem grebet og stangen. Åbn en dør og kile skibstangens greb over det øverste hængsel mellem døren og rammen. Træk hårdt på stangen.

Hvis grebene nægter at komme ud, skal du kontakte en lokal skisport for at få råd og mulig hjælp.

Del:
Kommentarer