SĂĄdan fjernes plaque i arterier

SĂĄdan fjernes plaque i arterier

Fjernelse af plak i arterier er afgørende for at leve et langt og sundt liv. Arterial plaque buildup bidrager i høj grad til øgede risici for arteriesygdomme, aterosklerose og hjertesygdomme blandt andre. Formentlig plaque buildup i arterierne selv kan endda føre til andre alvorlige forhold. Faktisk er de øverste sygdomme, som amerikans ansigt næsten universelt udføres af forhøjede arterieplakniveauer. Følgende vejledning skal hjælpe dig med at identificere, hvad der skal træffes for at fjerne plaque i arterier naturligt og genvinde dit langsigtede helbred.

Kontakt din læge for medicinske måder at fjerne arterieplaque. Der er mange naturlige måder at fjerne plaque i arterier, men alvorlige problemer kan kræve hjælp af medicin, som kun din læge kan rådgive om eller ordinere.

Forøg dine HDL-kolesterolniveauer ved at spise mere fisk og drikke lidt vin hver dag. Denne kombination af mad og drikke giver vel dokumenterede virkninger af stigende gode kolesteroltal og resulterende faldende dårlige kolesterolniveauer, der bidrager til opbygning af arterieplak.

Stop med at spise mad, der er højt i natrium og kolesterol. Artery plaques danner primært en overvægt af LDL kolesterol, der strømmer gennem dine blodkar. Når du fodrer din blodstrøm, er mindre sandsynlighed for mindre kolesterolpladeopbygning på dine arterievægge. På samme måde reducere mængden af ​​natrium du forbruger vil hjælpe med at holde dit blodtryk lavere, som også virker for at holde kolesterol fra at blive arterieplaques.

Begynd at gå i solen hver dag. Dette hjælper meget med at fjerne arterie plaque buildup, fordi øvelsen hjælper med at sænke blodtrykket og gøre nye arterie plaques mindre tilbøjelige til at danne. Desuden vil solens eksponering hjælpe med D-vitaminproduktion, som er veldokumenteret til at modvirke dannelsen af ​​plaque i arterier og komplikationerne af hjertesygdomme.

Curb systemisk inflammation med en fokuseret kost. Ligesom højt blodtryk kan stimulere yderligere plaque i arterier, så det kan betændes. Fødevarer som hvidløg kan holde inflammationsniveauet lavere, mens andre fødevarer har evnen til at hæve disse niveauer. Hvis du har brug for at fjerne plaque i arterier, skal du stoppe alle funktioner, der kan forårsage arteriel plaque opbygge, og systemisk inflammation er en af ​​dem.

Tips

Husk at arterie plaque fjernelse ikke er en øjeblikkelig proces; Det er ikke som om dine tilstoppede arterier kan åbne op med en lille Draino. Du skal give det tid til gradvist at falde, og så længe du ikke opfordrer til dannelse af plaque i arterier, skal du langsomt se forbedringer i tiden. Du kan fjerne arterie plaque, hvis du er fast besluttet, du skal bare fastsætte mål og nå for dem.

Del:
Kommentarer