Sådan fjernes hærdet plaque mellem tænder

Sådan fjernes hærdet plaque mellem tænder

Den gennemsnitlige voksenmund har normalt bakterier. Når denne bakterie kombinerer med slim og fødepartikler, begynder plaque ofte at danne på tænderne og langs tandkæden. Daglig børstning hjælper med at forhindre plaque fra at danne, og daglig tandtråd holder det fra at slå sig ind og hærde mellem tænderne. Hvis plaque ikke fjernes fra tænderne, kan det hærde og blive til tartar, hvilket kan føre til tyggegummi sygdom. Når dette sker, skal du have en professionel rengøring fra din tandlæge eller tandhygiejniker.

Træk ud og afbryd ca. 18 tommer floss. Wrap flossen omkring begge indeks fingre indtil stram.

Hold flossen tæt sammen med tommelfingerne og indeksfingrene, og kør den mellem dine tænder ved hjælp af en blid massagebevegelse.

Bøj flossen til en "C" -form, når du når tandkødet, og glid det ind i mellemrummet mellem tandkød og tand. Gnid forsigtigt side af din tand i en op-og-ned bevægelse.

Gentag denne proces for resten af ​​dine tænder, og sørg for at rengøre alle sider af dine tænder grundigt.

Planlæg en aftale med din tandlæge for regelmæssig rengøring. Din tandlæge eller tandpleje skal grundigt undersøge dine tænder og rense plade og tandsten ved hjælp af specialværktøjer. De kan også give tips til at forhindre plakning fra hærdning i fremtiden.

Tips

Daglig børstning hjælper med at fjerne plaque, før det begynder at hærde.

Del:
Kommentarer