SĂĄdan fjernes fingre

SĂĄdan fjernes fingre

Kan du huske, hvordan dine fingre ser efter, du har brugt dagen i swimmingpoolen eller efter at have taget et langt bad? Når fingrene er for lange i vand, bliver de rynket i udseende; dette sker fordi keratin i vores fingre absorberer overskydende vand og derefter svulmer, så fingrene ser bølget ud. Selvom denne begivenhed er naturlig og ikke permanent, kan det forstyrre dig. Det er hurtigt og nemt at slippe af med det pruny udseende på dine fingre.

Overhold dine fingre mens du er i vandet og vær opmærksom på, hvornår de begynder at beskære. Forlad vandet, når beskæringen begynder. Overdreven tid i vand kan medføre, at din hud bliver dehydreret. Hvis du har følsom hud, er det tilrådeligt at forhindre, at fingrene bliver overdrevent beskårne.

Tør dine hænder grundigt på en bomulds håndklæde. Gnid ikke dem, da dette kan irritere din våde hud. Tør dem tørre, og sørg for at tørre området mellem dine fingre. Må ikke tørre dine hænder under et badeværelse tørretumbler, fordi den varme luft vil hårdt dehydrere din hud.

Påfør en helbredende salve, som f.eks. Aquaphor, til dine hænder. Gnid det forsigtigt, så det kan begynde at fungere. Salven hjælper med at fylde din dehydrerede hud og forhindrer revner i at danne som din hud tørrer. Hvis du svømmer i en chloreret pool, vil den helbredende salve fjerne tørheden, der er en effekt af klor.

Advarsler

Vandrynkerne på dine fingre bør forsvinde inden for ti til femten minutter med at gå ud af vandet. Hvis de forbliver i timevis eller bliver smertefulde, skal du straks kontakte din læge.

Del:
Kommentarer