SĂĄdan fjernes duften fra shin guards

SĂĄdan fjernes duften fra shin guards

Shin guards gør nøjagtigt som deres navn antyder, beskyt skinnerne fra spark under en fodboldkamp. Vagterne bæres på toppen af ​​skindene og under dine strømper, hvilket sætter dem på et ideelt sted for at opsuge snavs, snavs og sved - som alle kan føre til lugtende lugte. Fjernelse af lugterne kræver deodorisering eller vask af shin guards, afhængigt af sværhedsgraden af ​​lugterne.

desodorisering

Fjernelse af lugterne kræver neutralisering og dræb af bakterierne, som akkumulerer eller vokser på skinnebeskytterne mod snavs og sved. Luftning af shin guards ud og tillader dem at tørre helt efter brug, før opbevaring dem, kan bidrage til at forhindre lugt. Sprøjtning af stof og plastdele af vagterne med et antimikrobielt middel, såsom dem, der findes i kommercielle deodoriserende sprayer, kan bidrage til at fjerne enhver lugt. Lav din egen, alle naturlige deodoriserende spray ved at kombinere tre dele vand og en del bagepulver i en sprøjteflaske. Sprøjt skinnvagterne liberalt med blandingen og lad dem sidde i en time. Tør sprayen af ​​med et rent, fugtigt håndklæde og lad skinnebeskytterne tørre helt.

Vaskinstruktioner

Det kan være på tide at vaske shin guards, hvis duften fortsætter, efter at du har brugt deodoriseringsmetoderne. Nogle vagter er maskinvaskbare; tjek etiketten og følg anvisningerne. De skinnebeskyttere, der ikke kan vaskes af vaskemaskiner, som dem, der er hård plast, kan håndvaskes. Fyld et stort bassin med varmt vand og tilsæt 1 kop bagepulver og 1 spiseskefuld mild sæbe. Lad skinnevagterne sive i blandingen i 15 til 30 minutter. Skyl shin guards med rent varmt vand og lad dem tørre helt inden brug.

Del:
Kommentarer