SĂĄdan fjernes baghjulets tandhjul

SĂĄdan fjernes baghjulets tandhjul

Gearet på baghjulet på en multispeed cykel består af et sæt stablede gear kaldet tandhjul. Hvert tandhjul er dimensioneret til at give et andet gearforhold, når du kører. Under regelmæssig brug eller som følge af beskadigelse kan et kædehjælp undertiden udskifte. Uanset om din cykel bruger et kædehjul med freewheel-type eller de nyere kardettkædehjul, kan du fjerne et enkelt kædehjul fra sættet. Det er en simpel opgave med de rigtige værktøjer og tager normalt et par minutter. Hver type kædehjul sæt kræver specifikke værktøjer til at fjerne det fra cyklens nav.

Freewheel Kædehjul

Fjern akselboltene eller quick-release mekanismen pĂĄ baghjulet pĂĄ din cykel. Fjern baghjulet fra cyklen.

Indsæt værktøjet til frihjulsfjerner over akslen og ind i de indre slidser i friløbssættets overflade.

Stil hjulet på kanten og hold det stabilt. Anbring den justerbare skruenøgle på fladerne på freewheel remover værktøjet. Drej værktøjet frihjulsfjerner mod uret ved hjælp af skruenøglen for at frigive frithjulssættet.

Fjern skruenøglen og værktøjet frihjulsfjerner. Drej frihjulssættet mod uret for at fjerne det fra hjulnavet.

Cassette Cluster Kædehjul

Fjern akselboltene eller quick-release mekanismen pĂĄ baghjulet. Fjern baghjulet fra cyklen.

Placer kæden af ​​kædespidsen med uret omdrejningspunktet om det største tandhjul på tandhjulskassetten.

Indsæt den lange midterstiften i spline låsringværktøjet i midten af ​​låseringen. Juster indsnittene i værktøjet med dem i låseringen.

Placér den justerbare skruenøgle på lejlighederne på låse-ringværktøjet. Hold kædepiskhåndtaget. Drej låse-ringværktøjet med skruenøglen mod uret for at frigøre låseringen.

Løsn og fjern låseringen. Træk kædehjulet fra hjulnavet.

Del:
Kommentarer