Sådan fjerner skifer Asbest Siding

Sådan fjerner skifer Asbest Siding

Asbest klynge sidespor var et almindeligt materiale, der blev brugt i byggebranchen fra ca. 1930 til 1970. Nu er asbestskalotten forbudt at bruge på grund af faren for asbest. Denne fare forekommer dog hovedsageligt under minedrift og fremstillingsprocessen, og som følge heraf er asbestbingel, der i øjeblikket er hjemme, ingen sundhedsfare, medmindre de er pulveriseret eller beskadiget på en eller anden måde. Som et resultat, medmindre helvedesildet bliver beskadiget, er det bedre at lade helvedesildene være på plads end at fjerne dem. Men fjernelse af asbest shingles fra en offentlig bygning (eller en bygning, der huser mere end fire familier) kommer under føderale retningslinjer. Stadig er der lokale forordninger, som man skal være opmærksom på. Så det vil være nødvendigt at kontrollere med disse regler også. Hvis du ombygger et hus med asbest shingles, der er i god stand, så kan det være nødvendigt at fjerne helvedesildene, der ligger omkring en dør og et vindue. Dette kan gøres uden at bryde stenet, og selv om en sten er brudt i færd med fjernelse, er det denne forfatters opfattelse, at sundhedsrisikoen ville være ekstremt lav. Alligevel vil en veldesignet skummaske være yderst tilrådeligt, som et godt par arbejdshandsker.

Tjek med lokale ordinancer for at se, om fjernelse af asbestskalke er tilladt, og af hvem.

Pry på den singel, der er placeret over den singel, som du ønsker at fjerne for at se, hvordan den er fastgjort. Det er sandsynligvis, at singlen er fastgjort af negle, der drives gennem forborede huller i helvedesilden.

Indsæt en flad pry bar (brug en der er mindst 1 fod i længden) og se om du kan glide hakket i den fladende ende mellem spidsens hoved og den singel, du ønsker at fjerne. Når dette er gjort, læg en moderat mængde tryk på den anden ende af pry baren i et forsøg på at løsne neglen.

Hvis det er nødvendigt, skub den flade stang under shingleen. Sørg for, at hakket i enden af ​​prybjælken finder spindens skaft og derefter lægge pres på stænglen med enden af ​​prybjælken. Vær sikker på at enden af ​​prybjælken er anbragt op imod skaftet af neglen.

Alterner mellem trin 3 og trin 4, indtil neglene kommer fri.

Hvis alt andet fejler, Skub et par skrueskærere bag akslen og skær neglene, der holder stænglen på plads.

Del:
Kommentarer