Sådan fjerner du væske fra knæledder Naturligvis

Sådan fjerner du væske fra knæledder Naturligvis

Vand på knæet er en hævelse af knæleddet forårsaget af for meget væske. Ifølge Mayo Clinic omfatter symptomer på vand på knæet smerter, hævelse, blå mærker og stivhed. Årsager er skade, leddgigt, fugemasse og infektion. Når hævelse på knæet skyldes overskydende væskeopbygning, kan nogle hjemmehjælpemidler lette dine symptomer og få hævelsen til et overkommeligt niveau.

Skær ned den aktivitet, der gør hævelsen værre. For eksempel, hvis dit knæ svulmer, når du rengør huset, lad støvet bygge op i nogle uger og lade dit knæ hvile; et beskidt hus er bedre end et beskadiget knæ.

Påfør is til knæet i 20 minutter hver anden time. Ispakker kan købes hos din lokale apotek og leveres med en beskyttende indpakning. For en let hjemmelavet ispakke skal du bruge en stor pose friske ærter eller tranebær - bare sørg for ikke at spise dem bagefter.

Løft dit knæ over dit hjerte, når det er muligt. Hvis du bruger en computer, skift til en bærbar computer. Hvis du kan lide at se tv, sidder du med benet på toppen af ​​sofaen.

Sæt dit knæ let om med en elastisk bandage. Et andet alternativ er at købe en kirurgisk strøm fra et apotek. En ikke-receptpligtig styrke kirurgisk strømning vil anvende lige pres på hele benet, og reducerer faren for at indpakke dit knæ for tæt.

Advarsler

Kontakt en læge for en korrekt diagnose. Salg af knæet skyldes ikke altid overskydende væske. Anvend ikke is direkte på huden. Sæt først en tynd klud i. Hvis dit nederste ben bliver blåt eller bliver koldt efter bandage, er dit bandage for stramt. Fjern, lad cirkulationen vende tilbage og vend om knæet.

Del:
Kommentarer