Sådan fjerner du vandretention hurtigt

Sådan fjerner du vandretention hurtigt

Vandretention er bue nemesis af vægttab. Det er også en bivirkning af visse lægemidler eller fysiske tilstande, såsom hormonel ubalance eller nyresvigt. Selv når du prøver at se hvad du spiser og får regelmæssig motion, kan vandopbevaring være grunden til at du ikke kan se de muskler, du har arbejdet så svært at bygge. Men der findes en række strategier til hurtig eliminering af vandvægt, forudsat at du er fysisk sund nok til at prøve dem.

Drik mere vand. Jo mere vand du drikker, jo mere hydreret vil du være, der hjælper med at skylle ud fordøjelsessystemet, hydrere cellerne og hjælpe dit stofskifte ud i toppen. Derudover vil du udskille mere overskydende væske ved at indtage mere vand, hvilket hjælper med at skylle ud toksiner.

Skær saltet ud. Stop med at lægge ekstra salt på din mad og holde dig væk fra natrium-laden fødevarer valg såsom potato chips, pommes frites og mest forarbejdede fødevarer.

Pak din kost med frugt og grøntsager. Ud over toksinbremsende næringsstoffer er grøntsager og frugter fyldt med fiber og vand, som du har brug for til at fortsætte kroppens renseproces.

Drik sort kaffe. Det er et naturligt vanddrivende middel, der hjælper dig med at slippe af med overskydende væske. Bare vær opmærksom på, hvordan koffein kan påvirke dig.

Gå garvning. Processen vil hjælpe dig med at svede, hvilket vil medvirke til at skylle overskydende væske ud. Bare sørg for at bringe rigeligt vand med dig, så du ikke bliver dehydreret, og brug altid solcreme til at beskytte din hud mod UV-stråler. Hvis du ikke kan lide garvning, så prøv at sidde i en varm sauna. Bare drik rigeligt med vand i saunaen.

Tips

Tal med din læge, hvis du drikker meget vand (mindst otte glas pr. Dag), træner og korrekt kost ikke virker. Du kan have en underliggende sygdomstilstand, der forårsager vandretention.

Bemærk saltets salthed, når du starter en sauna session, så igen når du er færdig. Hvis din sved har mindre saltende smag, har du med succes skyllet lidt natrium fra din krop.

Advarsler

Altid konsultere din læge, før du ændrer noget om din kost eller fysisk aktivitet, når du lider af en medicinsk tilstand, der forårsager din vandretention.

Prøv aldrig diuretika piller, garvning eller andre unaturlige vandretention middel uden først at konsultere en læge.

Del:
Kommentarer