SĂĄdan fjerner du tandpleje selv

SĂĄdan fjerner du tandpleje selv

Efter at ortodontist fjerner dine bøjler, kan du blive efterladt med rester af tandklæbemidlet, der holdt dem på plads. Ortodontisten og tandlægen kan muligvis hjælpe dig med at slippe af med det meste, men nogle kan forblive på dine tænder. Ud over regelmæssig børstning og tandtråd er der teknikker, du kan sætte i praksis for at hjælpe med at opløse og fjerne tandpleje selv.

Bland en pasta fra 2 tsk bagepulver og 1/2 tsk peroxid. Peroxid forårsager bagepulver til boble, så dræb peroxiden langsomt i bagepulver for at undgå et skummende rod.

Skub spidsen af ​​en elektrisk tandbørste i bagepulver og peroxidblandingen. Flyt blandingen over dine tænder i ca. to minutter i mellem høj og høj hastighed. Må ikke sluge i løbet af denne tid. Hvis du kommer til at sluge en af ​​blandingen, skal du kontakte Poison Control Center for nøjagtige instruktioner om behandling.

Brug en tandprop til forsigtigt at skrabe ved tandlægen. Børstning med peroxid og bagepulver kan blødgøre det nok, at du kan skrabe det af, men sandsynligvis ikke alle i det første møde. Vær forsigtig, når du skraber ved tandemaljen med en tandprop, da utilsigtet fjernelse af emaljen kan føre til blødgøring af tænder og tandbortfald.

Floss med voks tandsnor for at hjælpe med at bryde op cement, der krydser rummet mellem dine tænder.

Skyl munden grundigt efter hver børstning, plukning og tandtråd for at sikre sig at du slippe af med løs tandtræ og rester i munden.

Tips

Hvis du finder ud af, at du har svært ved at fjerne tandpleje selv, kan du kontakte en tandlæge om arkivering og rengøring af tandlæge fra tænderne.

Bagning sodavand og peroxid vil også hjælpe blegemiddel misfarvede pletter tænderne erhvervet, mens braces var på plads.

Del:
Kommentarer