Sådan fjerner du Super Lim fra Tænder

Sådan fjerner du Super Lim fra Tænder

Superlim er lavet med en type harpiks, der kan binde sig til enhver form for stof, uanset om den er organisk eller uorganisk. På grund af arten af ​​dets bånd, håndter altid Super Lim med forsigtighed, forsigtighed og intelligens. Åbning af et rør med Super Lim med dine tænder anbefales ikke, men hvis du eller nogen du kender får i vanskelighederne med at skulle fjerne Super Lim fra tænderne, er det muligt, men det kan tage lidt tid.

Skær et 1/2-tommers stykke margarine ud og læg det i en skål.

Stryg fingeren over margarinen og få et liberalt beløb på din finger. Gnid et tyk lag margarine på dine tænder, hvor Super Lim er klæbet.

Hold margarinen på Super Lim i 20 minutter. Slug så lidt som muligt i løbet af denne tid for at holde margarinen på plads. Anvend mere margarine, hvis du svelger det.

Damp en steril gasbind og brug den til at skrubbe Super Lim. Superlimmen skal begynde at flake og blødgøre, efter at margarinen har afbrudt bindingsvirkningen af ​​sine harpikser. Brug en anden dæmpet gasbind, hvis det er nødvendigt, og fortsæt med at gnide og fjerne Super Glue harpiksen.

Bør tænderne som normalt ved at bruge tandpasta og tandbørste.

Tips

Brug tænger eller en krukkeåbningsgreb for at hjælpe dig med at åbne et hårdt åbent rør af Super Lim.

Advarsler

Hvis Super Lim forbliver klæbet til tænderne og forårsager at læber eller tunge sidder fast, skal du gå til Emergency Room for behandling.

Del:
Kommentarer