Sådan fjerner du oxygen-assisteret vejrtrækning

Sådan fjerner du oxygen-assisteret vejrtrækning

Oxygenassisteret vejrtrækning er en stor hjælp, når det er nødvendigt, men det kan være en byrde at forblive på ilt for længe. Lugning omkring en ilttank er en besværet, og hvis din forsikring ikke dækker det, dyrt. Over tid er mange mennesker i stand til at forlade sig ud af ilt. Selvom der ikke er fastsat tidsinterval for denne type procedure, kan det ganske ofte udføres uden yderligere værktøjer på en relativt kort periode.

Kontakt en læge for at være sikker på, at du er sund nok til at blive afvænnet af iltassisteret vejrtrækning.

Bestem, om den medicinske tilstand, der nødvendiggør assisted vejrtrækning, stadig er til stede. Hvis det er, skal du overveje alternative behandlingsmuligheder.

Diskuter konsekvenserne af at blive afvrængt af assisteret vejrtrækning med din familie og alle andre, der vil blive påvirket.

Start afvænningsprocessen ved regelmæssigt at forsøge at trække vejret i en afslappet tilstand uden at bruge maskinen. Forsøg at trække vejret alene, men tøv ikke med at bruge hjælp. Kontakt en læge i hele processen for at sikre, at du ikke går for hurtigt.

Kontakt en læge for at sikre, at du kan trække vejret i korte perioder uden hjælp efter hans eller hendes standarder.

Begynd at trække vejret selv, når det er muligt. Brug hjælp, når du er stresset, åndenød eller udøve dig selv mere end normalt.

Fortsæt denne proces med gradvist afvænning. Brug mindre og mindre ilt, mens du går sammen, indtil du føler dig sikker på din evne til at trække vejret uden hjælp.

Rådfør dig med en læge, inden du fuldstændigt afslutter din afhængighed af iltassisteret vejrtrækning som en sikkerhedsforanstaltning.

Advarsler

Forsøg aldrig at slippe af med iltassisteret vejrtrækning uden at spørge en læge på forhånd. Nogle mennesker er ikke fysisk i stand til at trække vejret alene og fjerne ilt kan være dødelig.

Del:
Kommentarer