Sådan fjerner du østrogen

Sådan fjerner du østrogen

Østrogen er et vigtigt hormon for at opretholde en sund krop. Selvfølgelig har kvinder brug for mere østrogen end mænd, men det er også nødvendigt for mænd. Mens østrogen holder kvinderne sunde, kan det også være årsagen til visse sygdomme og forbyde vægttab. Jo mere østrogen du har i din krop, jo sværere er det at tabe sig. Hvis du vil slippe af med overskydende østrogen i din krop, er der nogle ting, du kan gøre. Denne vejledning viser dig de bedste måder at fjerne uønsket østrogen på.

Drikke grapefrugtjuice. Grapefrugtjuice har en vis kvalitet, der fjerner østrogen i kroppen. Det virker faktisk ved at blokere noget, der hedder estradiol, fra at blive nedbrudt af leveren. Dette betyder, at østrogen fra miljøkilder ikke får lov til at suge helt ind i dine organer.

Undgå sojaprodukter. Soja kan være et sundt alternativ, når du henviser til en fedtholdig diæt, men det er skadeligt for dine østrogenniveauer. Miljø østrogen er overalt nu en dag. Sojakød, sojamelk og sojamandel er alle produkter, der skal undgås, når østrogeniveauet reduceres.

Opvarm din mad i plastikbeholdere. Plast udsender et kemikalie, når det opvarmes, til det er indeholdt mad. Dette kemikalie er et andet miljø østrogen. I stedet skal du bruge en porcelæn eller glasskål til opvarmning af din mad. Hvis du ikke har en af ​​de nyttige, skal du bare bruge en papirplade.

Spis økologiske fødevarer for at fjerne miljøøstrogener i pesticider. Pesticider og kemikalier er i stort set alt, hvad vi spiser. Faktisk blev ikke-økologisk babyføde testet, og der blev fundet 15 pesticider i en enkelt beholder.

Tag anti-østrogen receptpligtig medicin som androgener, clomiphen eller Tamoxifen. Medicin bør være din sidste udvej, medmindre dine østrogenniveauer er yderst farlige. Dette skyldes, at medicin er årsagen til et overskud af østrogen til at begynde med, så kæmper problemer naturligt er lettere på din krop.

Tips

Typisk er jo mindre fedt i din krop, jo mindre østrogen vil du producere. Men når østrogen er til stede, er det svært at tabe kropsfedt. Det er en uendelig cyklus.

Advarsler

Anabolske steroider kan forårsage et overskud af østrogen og et fald i testosteron. Endnu en anden grund til at holde sig væk fra steroider.

Del:
Kommentarer