Sådan fjerner du ørevoks

Sådan fjerner du ørevoks

Sådan fjerner du ørevoks. Ørevoks produceres af små kirtler, der justerer huden på dit indre øre. Nogle gange overproducerer de ørevoks og din øregang kan blive tilsluttet eller tilstoppet. Når dette sker, kan du opleve en følelse af ørefuldhed, smerte og lidt problemer med at høre. Normalt løsner og løser ørevoks sig selv, men når der er behov for behandling - er der en enkel og effektiv måde at afklare dine ører på uden at skade din hørelse.

Bland ørevoksfjernelsesopløsningen ved at sætte lige store dele af varmt sæbevand og hydrogenperoxid i en skål. Test vandtemperaturen for at være sikker på, at det er behageligt for dig. Vandet behøver ikke at være ekstremt varmt eller koldt til arbejde - bare behageligt.

Indsæt pæresprøjten i opløsningen og præpar sprøjten flere gange ved at trække en vis opløsning og skylle den tilbage i vandskålen. Dette vil smøre din pære sprøjte og gøre det lettere at bruge.

Træk forsigtigt dit yderste øre "op og ud" for at hjælpe med at udjævne kanalen, hvilket giver bedre adgang til løsningen.

Tilt hovedet til den ene side og indsigt forsigtigt ("sprøjt") en eller flere pæresprøjter af opløsningen. (Dette kan bedst foretages i brusebadet, så det overskydende vand vil løbe ind i badekarret og ikke på dit gulv!)

Lad opløsningen forblive i dit øre i mindst 60 sekunder. Vip forsigtigt hovedet i modsat retning og vri dit yderste øre. Du kan bemærke, at løsningen er nu misfarvet eller har klumper af ørevoks i den. Dette er en god ting.

Sommetider kan ørevoks ikke falde helt ud af øret; blid fjernelse med ørekurette kan gøres, hvis du kan se klumpen af ​​ørevoks. ALDRIG STIKKE NOGEN I DIN EJ CANAL!

Gentag trin 3 til 6 på dit andet øre, hvis det er nødvendigt. Du kan også finde mere end en skylning pr. Øre, kan være nødvendigt for at slippe af med ørevoks!

Tips

Earwax buildup er IKKE et tegn på dårlig personlig hygiejne. Regelmæssig ørevoksspyling kan være nødvendig, hvis ørevoksopbygning bliver et kronisk problem. Indsæt aldrig en bomuldspinne, finger, curette eller andre genstande i øregangen!

Advarsler

Som med al medicinsk information på internettet, er denne artikel kun til orientering. Kontakt din sundhedspleje, før du begynder en ny behandling eller medicin.

Del:
Kommentarer