SĂĄdan fjerner du olie fra en bowlingkugle

SĂĄdan fjerner du olie fra en bowlingkugle

Uden ordentlig rengøring og vedligeholdelse kan olier, herunder olien, der bruges til smøring af bowlingbanen og olie fra dine hænder, når du rører bolden, have en negativ indvirkning på dit spil. Vedligeholdelse af en bowlingkugle, der er fri for olier, er en glimrende måde at give dig en lille fordel i forhold til din konkurrence. Rengør din bowlingkugle effektivt og effektivt for at undgå at gøre yderligere skader på bolden og forstyrre dit spil endnu mere.

Trin 1

Få en United States Bowling Congress godkendt bowlingboldrenser ved at gennemgå United States Bowling Congress 'liste over godkendte rengøringsassistenter og vælge mærket der virker bedst for dig. Listen indeholder 10 sider af godkendte rengøringsassistenter, at organisationen er anset for effektiv og hensigtsmæssig. Ved at vælge en godkendt rengøringsassistent kan du hjælpe med at sikre, at din rengøringsmiddel ikke gør skade på overfladen af ​​din bold.

Trin 2

Køb en oliefri bowlingbold håndklæde. Læs emballagen på bowlingkuglen for at sikre, at der ikke bruges olie, når du laver håndklæde eller klud. Bær denne oliefrie bowlingkugle med dig i din bowlingpose, så den kan bruges i hele kampen.

Trin 3

Tør din bowlingkugle i mellem hvert skud. Dette vil medvirke til at sikre, at din bowlingkugle fungerer optimalt før hver tur. Begynd med den ene side af bowlingkuglen og skrubbe forsigtigt hver side af bolden for at få en jævn ren.

Trin 4

Sprøjt din bold efter hver kamp - eller oftere, hvis du føler det nødvendigt - med den amerikanske Bowling Congress-godkendt boldrens, du valgte. Fjern straks sprøjten fra bolden ved hjælp af din oliefri håndklæde for at sikre, at der ikke er nogen rester tilbage.

Del:
Kommentarer