SÃ¥dan fjerner du muskelstramthed eller knuder

SÃ¥dan fjerner du muskelstramthed eller knuder

Muskelknude og muskeltæthed kan være meget smertefuldt, hvilket resulterer i ubehag og manglende evne til at udføre atletiske træning eller endda daglige opgaver. Øvelse forårsager små tårer i musklerne. Når musklerne reparerer disse tårer, bliver de stærkere, hvilket er resultatet du søger. Men den nedre side er, at tårer i samme område kan forårsage et "trigger point", hvor musklerne udvikler stivhed og smerte, der ikke kan løses ved at strække alene. Lær at give dig masser af massage, end du kan lette disse punkter og holde dig på farten med din træningsrutine.

Trin 1

Massage let omkring det onde område. Føl dig rundt for en knude eller det punkt, der er mest smertefuldt. Start tryk med en finger i 30 til 60 sekunder, og slip derefter. Gør dette to eller tre gange og gentag hele dagen, indtil knuden blødgør op.

Trin 2

Køb en skumrulle. Brug din kropsvægt til at påføre tryk og massage til den ømme kropsdel. Massage dine for- og baglår, dit IT-band (uden for lår), kælvmuskler, lyskeområde og nedre og øvre ryg. Brug skumrullen to eller tre gange om ugen.

Trin 3

Før en træning, giv dig selv en kort massage. Lav en 'V' med din tommelfinger holdt væk fra resten af ​​din hånd. Kør V over den onde muskel indtil du føler dig varm.

Del:
Kommentarer