Sådan fjerner du mørke pletter fra Razor Bumps & Ingrown Hairs

Sådan fjerner du mørke pletter fra Razor Bumps & Ingrown Hairs

Razor bump og indgroede hår, der opstår som følge af regelmæssig barbering kan føre til hyperpigmentering af huden. De indgroede hår kan også føre til infektioner i huden svarende til acne, som derefter fører til mørke pletter. Selv efter at det indgroede hår er fjernet, kan de mørke pletter forblive i måneder og endda år. Heldigvis er der flere enkle midler til at fjerne mørke pletter fra barberhud og indgroede hår.

Exfoliere området dagligt med en blid skrubbe. Afskalning fjerner døde hudceller, der holder de mørke pletter fra at falme væk. Det giver også sunde hudceller mulighed for at komme til overfladen. En exfoliant, der indeholder salicylsyre, vil være særligt produktiv.

Fugt med en lotion rig på vitamin E dagligt. E-vitamin udglatter hudtonen og letter misfarvninger med regelmæssig brug.

Gnid ricinusolie på området to gange om dagen. Castorolie fremmer sund hud ved fugtgivende ru patches, fjernelse af døde hudceller og gradvist bløde mørke pletter fra barberhud.

Tag en halv citron og gnid den på området et par gange om dagen. Citronsyre i citron exfolierer huden for at fjerne skadede hudceller og lette mørke pletter fra barberhud og indgroede hår på samme tid.

Brug hydroquinon lotion til gradvist at forsvinde pletterne væk. Hydroquinon er en kraftig hudblegemiddel, der er ideel til at fjerne stædige mørke pletter fra barberhud og indgroede hår. Du kan købe 2% hydroquinon lotion fra et lokalt apotek, men den mere kraftfulde version skal ordineres af en hudlæge.

Tips

Brug sollys når du er ude i solen for at forhindre de mørke pletter i at blive mørkere.

Advarsler

Vælg ikke ved dine indgroede hår eller barberhud. Exfoliating din hud vil hjælpe med at fjerne indgroede uden at forårsage nogen ardannelse.

Del:
Kommentarer